LICHTER LEVEN?....Meer rust, vrijheid en vreugde ervaren? 

Wat, als er echt meer mogelijk is? Het start met jouw bewuste keuze. 

Healing en training naar lichter leven. Meer rust, energie, vertrouwen, en sterker in je schoenen.

Terug naar Jou, Herstel de verbinding met jezelf

->Hoofdrust, vertrouwen en innerlijke kracht

Programma 

'TERUG NAAR JOU' 


Ben jij klaar om je leven te veranderen? Meer jezelf zijn?

- de 'druk' los laten

- de verbinding met jezelf, met je lichaam verbeteren

- makkelijker keuzes maken

- beter voor jezelf zorgen

- lichter leven, rust in je hoofd, ontspanning in je lijf

- jezelf sterker gaan voelen, hoe zou dat zijn?
Instappen in 

TERUG NAAR JOU? 

Mijn klanten omschrijven het na afronding van dit programa echt als 'thuis gekomen bij mezelf' en dit gun ik jou ook.


Ontvang 3 maanden lang healing, clearing & coaching in de praktijk en online, en extra ondersteuning in de vorm van op jou afgestemde audio's. 

Na elke sessie krijg je een mail met extra ondersteuning en de besproken tips vanuit onze afspraak.

Jouw investering is op dit moment 650,- incl btw. 


Contact via deze knop.Neem even contact met me op als je nog vragen hebt over bovenstaande, of natuurlijk als je het intake formulier wilt ontvangen en een afspraak maken. Contact

Eerst abonneren op mijn mail met tips en agenda update? klik dan hier 

Er is ook een traject 'De Relaxte Ondernemer', voor gevoelige ondernemende vrouwen met een praktijk, die willen dat hun praktijk beter en 'lekkerder' gaat lopen, en weten dat dat begint bij jezelf en functioneren vanuit meer bewustzijn, is dit voor jou, kijk dan even hier.


Ervaringen van klanten:

“bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet. Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje


“Magische handen heb je, ik weet niet wat je doet, maar het ‘stroomt’ tijdens de behandeling en de dagen erna voel ik me beter en heb ik positievere gedachten. Mijn lichaam is ook iets soepeler geworden en dat alleen door met je handen op bepaalde plekken de energie te laten stromen. Bijzonder.” - Simon

Wat maakt mij anders, waarom zou je voor mij kiezen, of juist niet?

Ik werk volledig vanuit het 'volgen van de energie', wat wellicht bijzonder kan klinken, echter, ik volg wat ik voel, omdat ik weet dat dat werkt.

Ik 'zet mijn hoofd uit' en tap in op de ontvanger, en dan 'weet' en voel ik wat er nodig is. Noem het magie. Het werkt. Dus doe ik dat. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je als ontvanger bij iemand komt die zelf relaxed is, en al langere tijd dagelijks bewustzijnswerk heeft gedaan, zodat alleen die energie ook al bijdraagt en wat ik terugkrijg als typering voor hoe ik werk: 'zachte kracht'.

Verder is dat wat ik toepas mijn eigen manier van leven.

Ik ben het, ik leef het, ik heb een bedrijf neergezet die mede door inzet van deze tools van bewustzijn en energiewerk ontzettend is gaan groeien en bloeien. Ik kan jou vanuit mijn eigen ervaringen inspireren, motiveren, en leren wat je nog niet weet en wel weten wilt.

Als jouw coach kan het best zijn dat ik je wel eens confronteer met gekke vragen, of 'clearings', dat komt dan spontaan in mij op, en ik weet dat het werkt, dus gooi het er ook gewoon in, juist bedoeld om jou verder te brengen.

Ik heb een grote 'toolbox' aan methodes waar ik mee werk, in de loop van de jaren me eigen gemaakt. Energiewerk heeft me altijd geboeid, van de Chinese visie op meridianen tot de psychosomatische uitleg van lichamelijke pijnen of de Quantum Fysica, wet van Aantrekking. Ik werk ermee. Mijn werkruimte is rustig gelegen en toch in het centrum van Wolvega, met een huiselijke sfeer. 

Kijk op deze pagina voor ondernemen vanuit verbinding.

Mijn ervaringen met mijn eigen werk

Mijn eigen ervaring is dat ik door alle tools waar ik zelf mee werk al jaren regelmatig te ontvangen, en toe te passen, mijn leven zoveel gemakkelijker is geworden.

Meer gemak met allerlei mensen, relaties, geldzaken, mijn bedrijf, mijn dagelijks leven. Ik voel me zoveel sterker, krachtiger, en heb ook veel energie sinds ik hiermee werk en dit ook zelf leef/ontvang.

Healing, Clearing & Coaching sessies (ook online)

- om jou af te helpen van vermoeidheid, pijn, ongemak, stress of onrust 

- emoties of vervelende gedachten help ik je loslaten

- vreemde gevoelens laten we oplossen

- entiteiten? ook daar weet ik wel raad mee.

- clearings op onbewuste en bewuste blokkades (energetisch opruimen)

- lichaamshealing 

- ingesproken meditatie en/of clearingaudioRESULTAAT; de kracht zit in de herhaling en verdieping

Ik ga ervan uit dat je gaat voor resultaat, en die bereik je met meerdere sessies. De kracht van herhaling en ook de opbouw van een nieuwe jou, gaat echt niet in 1 sessie voor de lange duur standhouden. 

1 dieetdagje, 1 x naar de fysio, 1 x een yogalesje, wellicht heb je gemerkt dat er echt herhaling en opbouw nodig is voor werkelijk resultaat. Er zijn bodyprocessen die ik pas aan iemand kan geven, nadat ze een aantal sessies Access Bars® en Soul Body Fusion® of andere Bodyprocessen hebben ontvangen....anders is het te heftig en dat is niet aardig. Iedereen heeft een bepaald traject te gaan....een opbouw, en soms ook wat herhaling. 


Daarom bied ik het programma 'terug naar JOU'. De kracht van herhaling en opbouw geldt ook hier. Daarbij werken 'we' ergens naartoe, we volgen een 'route'. 


Heb je zelf al Access Bars/Bodyproces geleerd bij mij, of een traject gevolgd, en voelt voor jou af en toe een losse opvolgsessie boeken het meest licht?

Anderhalf uur voor jou, afgestemd op jou en jouw lichaam vraagt een investering van 98 euro.Losse Access Facelift-Shiatsu of energetische processen MTVSS en RNA, hele veelzijdige ontspanning en healinggevende  sessies, helend op hormonale klachten, onzekerheid, immuunsysteem, herstellend van Corona, of alles wat daaromheen jou heeft geschaad, bied ik aan voor 98 euro.


TRAUMA HEALING traject

Traject incl training & ingesproken audio's met clearings en ontspanning 799 euro.
Klik hier voor contactgegevens/-formulier.
ONLINE COACHING & HEALING?

vul het contactformulier in, zodat ik je meer info kan sturen.
Zelf leren?


CURSUSSEN

Energetisch lichaamswerk zie je op de volgende pagina (klik op "cursussen") 

Energetische Facelift; een lichaamshealing, met voornamelijk aanrakingen op het gezicht, hoofd, schouders, nek; heerlijk ontspannend, met relaxt effect op je uitstraling. Ook heel fijn bij onzekerheid, verlegenheid. Prachtige sessie voorafgaand aan belangrijke besprekingen, als je voorkomen je visitekaartje is. 

Helend op spanningen in nek, schouders, en haalt zelfoordeel over je lichaam of verschijning weg.

1 sessie Access Bars & Facelift bied ik aan voor 98 euro. Ik boek anderhalf uur tijd voor jou in. contact via mail? Tik dan op deze klik.VERHOOG JE ENERGETISCHE VIBRATIE

Heerlijke sessie afgestemd op jou om je lichter te voelen,
met ofwel SoulBodyFusion, ofwel Access Bars/Facelift of een bodyproces dat op afstemming voor jou gekozen wordt, ik stem af op jou en wat het meeste aan jou bijdraagt en zet dat in.

anderhalf uur, 98 euro.voor vragen, contact me via het contactformulier op deze pagina.


Stuur me een berichtje als je meer wilt weten of je wilt aanmelden voor een eventuele volgende cursus. Klik hier.

GRATIS SUPPORT

Meer GEMAK met en in je praktijk? 

In mijn besloten facebookgroep staat een 4-daagse gratis training....check het hier https://www.facebook.com/groups/265132614921357Abonneren op mijn inspirerende schrijfsels en agenda updates? klik dan hier


Vraag nu het E-book 'Lichter leven' aan, klik hier.

Vraag ook de "Lichter Leven start up audio" aan, waarin ik je in de ochtend begeleid naar een mooie lichte start van de dag.

Een moment van rust, verbinding met jezelf, en creatie van je toekomst volgens jouw voorwaarden. Vul het contactformulier in en ontvang audio in je mailbox.

Vraag nu het GRATIS E-book aan

'Ontdek de magie en mogelijkheden van ondernemen'?

Klik hier om het E-book aan te vragen.


AGENDA cursussen 

Hier (mailbox) kun je de agenda van (online) workshops aanvragen.


SOCIAL MEDIA

op Facebook vind je de bedrijfspagina hier:

https://www.facebook.com/innerlijkerustenkracht/?tn-str=k*F


en ben je ondernemer, dan kun je mijn inspiratie vinden op de pagina @derelaxteondernemer en 

er is een besloten groep @ontdekjehartkracht. Hier deel ik interessante meditaties, energypulls, clearings en meer om jou te inspireren, helpen focussen op je wensen, en reik ik handige tools aan. Meld je vrijblijvend aan. contact