GELUKKIGER & LICHTER LEVEN en ONDERNEMEN met je gevoeligheid (bewustzijn) als kracht

Access Bars, Energetisch lichaamswerk en coaching

Terug naar Jou, Hoofdrust en positieve innerlijke kracht, met Access Bars, clearings en lichaamswerk, coaching

Programma 'TERUG NAAR JOU'


Maak van je hooggevoeligheid je kracht!

Ontdek 'rust in je hoofd',

vertrouw op jouw innerlijke wijsheid.

- voel jij je 'anders'?

- ben jij hooggevoelig? en merk je dat ook in je lichaam?

- heb je vaak moeite met keuzes maken?

- pas jij je heel snel, van nature, aan, aan anderen?

- ben je op zoek naar manieren om jouw situatie te verbeteren?

- wil je nu echt gaan kiezen voor jou? 

Ben jij klaar om je leven te veranderen?

- de 'druk' los laten

- de verbinding met jezelf, met je lichaam verbeteren

- makkelijker keuzes maken

- beter voor jezelf zorgen

- lichter leven, rust in je hoofd

- jezelf sterker gaan voelen, hoe zou dat zijn?

Traject "terug naar JOU"

Ik bied jou het traject 'terug naar JOU' aan. Zie het als training EN healing. In de loop van de tijd is gebleken dat de meeste mensen meestal veel blijvende veranderingen kunnen ervaren in circa 4 sessies. Stapje voor stapje kom je dichter bij het leven dat jij jezelf wenst. En als je na 4 sessies door wilt gaan is dat natuurlijk helemaal aan jou. Zelf zorg ik ervoor dat ik minimaal elke maand een sessie ontvang. Zo blijf ik lekker in mijn vel en kan de wereld aan!

TERUG NAAR JOU-training/healing


Jouw investering; tijd, keuze, tarief

Dit traject coaching, training, healing bevat 4 afspraken in mijn praktijk. De eerste sessie duurt vaak 2 uur en de volgende sessies circa anderhalf uur.

Wat krijg je van mij?

Altijd een combi van de hoofdmethode Access Bars, op een coachende manier, met op afstemming op jou een energetisch bodyproces en clearings.

Je krijgt daarbij waardevolle (en bewezen) tips mee naar huis voor je eigen energiehuishouding en om van je gevoeligheid je kracht te gaan maken in plaats van een last.

Ik bied je, naast de sessies in de praktijk, een aantal audio's; voor jou ingesproken ontspanning, met zo nodig clearings en energypulls, zodat je nog vaak na kunt luisteren. Hoe handig is dat als je het 'even allemaal overkomt' of even een 'momentje jou' wilt hebben.

Elke sessie is compleet afgestemd op jou. Zo ook de ingesproken audio's.

Dat is immers mijn kracht; afstemmen op wat jij nodig hebt voor de verandering die jij wenst. Het programma vraagt een investering van € 399,-.

Tijd voor jou. Herstel de verbinding.

Ga je het kiezen?

OOK MOGELIJK :

SCHRIFTELIJKE TRAINING "Herstel de verbinding met jezelf", incl audio's, incl 2 "shift & shine" afspraken in de praktijk

voor € 299,-

Vraag meer info hierover via deze link.

Neem even contact met me op als je nog vragen hebt over bovenstaande, of natuurlijk als je het intake formulier wilt ontvangen en een afspraak maken. Contact

Eerst abonneren op mijn gratis wekelijkse blog en 3-wekelijkse agenda update? klik dan hier 

Er is ook een traject 'De Relaxte Ondernemer', voor gevoelige ondernemende vrouwen met een praktijk, die willen dat hun praktijk ook beter gaat lopen, is dit voor jou, kijk dan even hier.

Hoe weet je of je bij mij aan het juiste adres bent?

Tja, hier kan ik meteen al een magische tool met je delen:

Stel jezelf deze vraag, waarbij je allereerst even ontspant en met je aandacht naar je lichaam gaat, merk even je adem in je lijf, en voel, vraag dan:

"wat zou het mij brengen als ik dit kies, voor nu EN over 5 maanden?"

En voel.

Wat merk je?

En "wat zou het mij brengen als ik dit NIET kies? voor nu EN over 5 maanden?"

Wat merk je nu?

Wat, als we er even van uitgaan dat jouw innerlijk weten, jouw lichaam, allang weet of dit wat is, of niet? Als je je 'hoofd' er even buiten laat, wat is dan het antwoord?

Via het contactformulier kun je een afspraak maken. Je zal in eerste instantie een intakeformulier ontvangen, want dan kan ik invoelen of ik iets voor jou kan betekenen. 

Ervaringen van klanten:

“bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet. Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje


“Magische handen heb je, ik weet niet wat je doet, maar het ‘stroomt’ tijdens de behandeling en de dagen erna voel ik me beter en heb ik positievere gedachten. Mijn lichaam is ook iets soepeler geworden en dat alleen door met je handen op bepaalde plekken de energie te laten stromen. Bijzonder.” - Simon

Wat maakt mij anders, waarom zou je voor mij kiezen, of juist niet?

Ik werk volledig vanuit het 'volgen van de energie', wat wellicht bijzonder kan klinken, echter, ik volg wat ik voel, omdat ik weet dat dat werkt.

Ik 'zet mijn hoofd uit' en tap in op de ontvanger, en dan 'weet' en voel ik wat er nodig is. Noem het magie. Het werkt. Dus doe ik dat. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je als ontvanger bij iemand komt die zelf relaxed is, zodat alleen die energie ook al bijdraagt en dat is wat ik ook wel terugkrijg als typering 'zachte kracht'.

Verder is dat wat ik toepas mijn eigen manier van leven.

Ik ben het, ik leef het, ik heb een bedrijf neergezet die mede door inzet van deze tools van bewustzijn en energiewerk ontzettend is gaan groeien en bloeien. Ik kan jou vanuit mijn eigen ervaringen inspireren, motiveren, en leren wat je nog niet weet en wel weten wilt.

Als jouw coach kan het best zijn dat ik je wel eens confronteer met gekke vragen, of 'clearings', dat komt dan spontaan in mij op, en ik weet dat het werkt, dus gooi het er ook gewoon in, juist bedoeld om jou verder te brengen.

Ik heb een grote 'toolbox' aan methodes waar ik mee werk, in de loop van de jaren me eigen gemaakt. Energiewerk heeft me altijd geboeid, van de Chinese visie op meridianen tot de psychosomatische uitleg van lichamelijke pijnen of de Quantum Fysica, wet van Aantrekking. Ik werk ermee. Mijn werkruimte is rustig gelegen en toch in het centrum van Wolvega, met een huiselijke sfeer. 

Kijk op deze pagina voor ondernemen vanuit verbinding.

Mijn ervaringen met Access werk

Mijn eigen ervaring is dat ik door de Access Bars en alle tools daarvan al jaren regelmatig te ontvangen, mijn leven zoveel gemakkelijker is geworden.

Meer gemak met allerlei mensen, relaties, geldzaken, mijn bedrijf, mijn dagelijks leven. Ik voel me zoveel sterker, krachtiger, en heb ook veel energie sinds ik hiermee werk en dit ook zelf leef/ontvang.

Zelf energetisch lichaamswerk leren?

LET OP; TIJDELIJK MAG IK GEEN GROEPSBIJEENKOMSTEN HOUDEN door regelgeving vanuit de overheid ivm Corona virus. Neem contact op voor nieuwe agenda zodra dat weer mogelijk is.

------

Energetisch lichaamswerk nodigt het lichaam uit tot herstel, en het geeft meer bewustzijn. Access Bodywerk functioneert UNIEK, als clearing (opruiming) op mind, body & soul.

1-daagse cursussen:

Access Bars Class - een hoofd aanraakmethode die rust geeft, je intuitie versterkt, je bewustzijn opent. De Access Bars Class kan levensveranderend uitpakken, naar meer gemak, meer vreugde. De investering is voor een 1e class 300 euro, herhaling 150 euro.

Eerstvolgende datum 19 april.

Access Energetische Facelift Class- een 'boost' voor je hele lijf en uitstraling, ontspannend, herstellend, verjongend. Aanrakingen op voornamelijk hoofd en gezicht. Dit proces helpt je ook om jezelf met meer gemak te laten zien in de buitenwereld. Het haalt je kritiek op je eigen lichaam weg. Het heeft mensen geholpen aan een positiever zelfbeeld. Het heeft geholpen met hormonale problemen en meer. Neem gerust contact op voor meer info. De Facelift class is voor een eerste deelname 260 euro en voor herhaling 130 euro. Eerstvolgende data 24 april en 1 mei.

Access Energetische Bodyprocessen-

Er zijn vele bodyprocessen, ieder met een eigen focus. Enkele voorbeelden:


BMM: Het 'uitroeiien' van het nabootsen van andermans pijnen, paden en werkelijkheden

HET proces bij hooggevoeligheid!

Dit lichaamsproces is heel fijn als je gevoelig bent, veel met mensen te maken hebt, als je een praktijk hebt, in de zorg werkt, of een druk gezin, of te maken hebt met veeleisende mensen in je omgeving die jou energie 'leegtrekken' etc. In de speciale dag HERSTEL DE VERBINDING met jezelf ontvang en leer je dit proces.

MTVSS

DE immuunbooster en een mooie ondersteuner bij hormonale problemen, en spijsverteringsproblemen. Lichamelijke klachten verbeteren? Geadviseerd wordt om dit proces meerdere weken te ontvangen. Neem gerust contact op voor meer info. Eerstvolgende datum 12 april.

Ongerijmdheden lymfe en klieren.

Het herstellen van de werking van gezonde lymfe en klieren. Heel fijn ook bij regelmatige verstoppingen in de sinusholten. Eerstvolgende datum 12 april.


Bewuste Belichaming - het Onbewuste laten wegvloeien en meer contact met jouw bewustzijn openen.


een proces genaamd 'open jezelf voor meer vreugde in je lijf'.

zijn slechts enkele van de 50 lichaamsprocessen die er zijn.

Ook opgenomen in de cursusdag Verhoog je energetische frequentie, waarin we de wet van de aantrekking ook behandelen.


Bodyproces 'is jouw lichaam een woestijn?' , oftewel BURN OUT, en ook oververmoeidheid, kouwelijke klachten gemengd met hitteverschijnselen en droogteklachten (ogen, huid, altijd dorst, trek in koude dranken, niet goed slapen, snel boos of emotioneel). Deze class vindt plaats op .....datum volgt

Breek vrij uit je trauma!

Ken je of ben je iemand die:

- een ongeluk, ervaring, scheiding, verlies van jaren geleden nog steeds beleeft alsof het gisteren was?

- vroeger veel drugs en of alcohol hebt gebruikt, met 'blinde vlekken' in je geheugen?

- in een relatie is geweest met een overheersende of zelfs narcistische partner?

- leidt aan perfectie drang?

Dan is deze class voor jou.

Deze class is inclusief een opvolgende sessie met mij persoonlijk, en de class bestaat uit max 4 deelnemers, daarom is de prijs voor deze class anders dan gebruikelijk (meestal 165 euro).

Deze class vraagt een bijdrage van 225 euro. Uiteraard ook inclusief certificaat en alle versnaperingen, incl eenvoudige lunch. Donderdag 16 april vindt deze bijzondere class met bodyprocessen en mondelinge opruimsessies (clearings) plaats. Meld je tijdig aan, ivm klein deelnemer aantal. contactformulier

De 1-daagse Bodyproces dagen waarin je 2 processen gaat ontvangen EN leren geven kosten meestal 165 euro. Neem contact op voor jouw class.


Alle bedragen zijn incl. versnaperingen, eenvoudige lunch, koffie, thee, sap. Certificering en opvolgmail met waardevolle info.


De lesgroepen bij mij zijn niet groot, en gaan altijd door, vanaf 2 tot max 6-8 deelnemers EN PRIVE les is mogelijk, op aanvraag. In bepaalde gevallen kom ik zelfs op locatie om de training te geven. Vraag gerust naar de voorwaarden via het contactformulier.

De AGENDA kun je aanvragen via het contactformulier op deze website of vinden bij 'evenementen' via mijn

facebookpagina De Relaxte Ondernemer.


De agenda vanzelf elke 3 weken in je mailbox? en wekelijks een schrijfsel om je te inspireren?

klik dan hier 

ERVARINGEN

“Vorige week mijn eerste Access Bars Cursus gehad bij Marjan. Het is zoveel meer dan ik ervan verwacht had! Ik heb bijna geen last meer van mijn hersenschudding! Het was echt de moeite waard om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen. Marjan is leuk, vrolijk, positief, inspirerend en weet waar ze het over heeft. Ik heb veel van haar geleerd.”-Ellen


“heel fijn om bij jou te leren en te ontvangen…voelde heel vertrouwd, veilig…betrokken, relaxed…liefdevol..dank je wel voor een mooie dag in Wolvega.”- Mirjam


"het was een heerlijke ontspannen en leerzame dag, en gisteravond laat in bed na de class in verband met een uitje, en toch vanmorgen weer fris, fruitig, energiek, het was echt super,top."- Liesbeth


Blijven ontvangen na de cursus; SWAPS

Als je de bovengenoemde cursussen hebt gedaan is er in de praktijk regelmatig gelegenheid om met anderen uit te wisselen (swappen) en zodoende het geleerde ook te blijven ontvangen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en data.


Losse sessies met mij

Ik geef losse opvolgsessies aan cursisten van Access classes bij mij voor 75 euro.


Nieuw voor jou?

Ik geef geen losse sessies aan mensen die onbekend zijn met Access, ik wil graag echt iets voor jou betekenen, en weet dat daar minimaal 3 sessies voor nodig zijn.

Kijk naar mijn programma Terug naar Jou, of De Relaxte Ondernemer.

voor vragen, contact me via het contactformulier op deze pagina.

Samenwerkingen met collega's:

Ik ontvang regelmatig collega-ondernemers die in mijn praktijk interessante workshops aanbieden.

In april: Boost your business & Life met Crystel Poetiray.

Crystel ken ik van een eerdere meerdaagse cursus (Foundation) die ze bij mij in Wolvega gaf. Zij heeft een sprankelende energie en biedt veel inspiratie en fijne clearingtools. Ze heeft al jarenlang haar eigen business en werkt met tools vanuit Access Consciousness, een geheel andere manier van je bedrijf laten werken. Zij komt 1 en 2 mei 2020 naar Wolvega om de Boost Your Business & Life te komen geven. Klik op het contactformulier voor meer info.


Stuur me een berichtje als je meer wilt weten of je wilt aanmelden voor een eventuele volgende cursus. Klik hier.

GRATIS SUPPORT

Abonneren op mijn wekelijkse blog en 3-wekelijkse agenda update? klik dan hier


Vraag nu het E-book 'Lichter leven' aan, klik hier.

Vraag ook de "Lichter Leven start up audio" aan, waarin ik je in de ochtend begeleid naar een mooie lichte start van de dag.

Een moment van rust, verbinding met jezelf, en creatie van je toekomst volgens jouw voorwaarden. Vul het contactformulier in en ontvang audio in je mailbox.

Vraag nu het GRATIS E-book aan

'Ontdek de magie en mogelijkheden van ondernemen'?

Klik hier om het E-book aan te vragen.


AGENDA cursussen en yoga

Hier kun je de agenda van workshops en yoga activiteiten aanvragen.


SOCIAL MEDIA

op Facebook kun je mijn inspiratie vinden op de pagina @derelaxteondernemer en er is een besloten groep @ontdekjehartkracht. Hier deel ik interessante meditaties, energypulls, clearings en meer om jou te inspireren, helpen focussen op je wensen, en reik ik handige tools aan. Momenteel ben ik bezig met de groep in een thema Herstel de Verbinding. Meld je vrijblijvend aan. contact