LICHTER LEVEN?....Meer rust, vrijheid en vreugde ervaren? 

Wat, als er echt meer mogelijk is? Het start met jouw bewuste keuze. 

Entiteiten - energie in je lijf, hoofd, of huis...
die kunnen bijdragen, willen communiceren, of gecleared willen worden.

Komt jouw pijn, angst of depressie van een verhoogd gewaarzijn? Entiteiten om je heen? 


Wist je dat pijn in je lichaam of emotionele buien een “symptoom” kunnen zijn van entiteiten gewaarzijn?

Dat hooggevoelige mensen signalen 'oppikken' die niet van henzelf zijn, maar als ze dat niet weten, denken dat het van henzelf is? incl hele negatieve gedachten? 

Dat rare gedachten in je hoofd zomaar eens niet van jou kunnen zijn, maar van anderen...ook levensvormen die we niet allemaal zien?

Ik weet nog dat ik in 2018 in een cursus zat, waar het ineens over entiteiten ging, en ik dacht 'oh nee, daar wil ik het niet over hebben?' En wat er eigenlijk hierdoor ontstond, ik leerde erover, en ben daarom niet meer bang voor entiteiten, sterker nog, ik ben het gaan accepteren als onderdeel van ons leven, want ze zijn er, en heb geleerd hoe hier mee om te gaan. 

Ik heb zelfs geleerd om bijvoorbeeld mijn eigen 'team' in te zetten als co-creators voor mijn leven.

Nu vind ik deze materie zo interessant dat ik er meerdere trainingen in gevolgd heb.

(Talk to the Entities Beginning, Advanced en House Clearings A-Z en Geld & Entiteiten)


Energetische huisreiniging

Als je je ineens anders voelt, gekke gedachten hebt die jou niet 'eigen' zijn, of je huis voelt niet prettig, dat kan allemaal te maken hebben met entiteiten; energie die je waarneemt, niet zichtbaar, wel voelbaar. Depressiviteit kan heel vaak te maken hebben met gevoeligheid voor vreemde energie, van entiteiten. Het is niet om bang voor te zijn, het gaat om de energie van bewustzijnsvormen, zoals bijvoorbeeld mensen, maar dan zonder een lichaam. Zo heb je aardige mensen en vervelende mensen en ook aardige entiteiten en vervelende entiteiten. Je kunt met ze communiceren, je kunt ze wegsturen, niet met salie zoals je vaak hoort of leest, dat is meestal niet effectief, ik werk met 'clearings', het 'in gesprek gaan' met de entiteiten, en dat hoef jij niet zelf te doen als je dat niet wilt, ik kan het je leren, ik kan ook voor jou dat doen. Ze eenvoudig wegsturen werkt niet altijd. Ik kan jou faciliteren om de situatie te veranderen, verlichten.


Zodra mensen meer informatie & scholing aangeboden krijgen over hun gevoeligheid met de geestenwereld en de juiste tools ontvangen om mee te werken, kan het zomaar zijn dat er een heleboel opklaart en ze ineens meer gemak hebben met hun lichaam en leven. Wat er daarna volgt is een uitnodiging en mogelijkheid om te kiezen voor een lichter leven met meer mogelijkheden.


De vraag is: wil je dat kiezen voor JOU? Veel van de ongewenste effecten die mensen kunnen ervaren vanuit de geestenwereld zijn eigenlijk een kwestie van het niet inzetten van de juiste tools die alle energieen en entiteiten faciliteren.


Neem gerust contact op als je hier meer over wilt leren, of wilt dat ik jou faciliteer naar meer gemak, naar verandering van energie in je hoofd, lijf, leven en wonen. Heb je een lichaam dat soms onverklaarbare ongemakken heeft? Vreemde gedachten in je hoofd? Een huis dat niet fijn voelt, een huis dat niet verkocht wil worden? Denk dan ook eens aan mij. Wie weet wat er mogelijk is? 


Na het boeken van jouw consult en contact over jouw 'probleem' stuur ik je alvast wat basisinfo op waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.


Entiteiten 'opruimen' of 'faciliteren' consult vanaf 175 euro.*

Leren omgaan met entiteiten en vreemde energie consult vanaf 175 euro.*

*De exacte prijs hangt af van benodigde tijd en eventuele extra werkzaamheden en eventuele voorrijkosten,
zoals bijvoorbeeld bij een huis of bedrijfspand 'clearing'. 

*De betaling van 175 euro dient voorafgaand aan het consult gedaan te zijn, eventuele extra kosten worden in overleg daarna gefactureerd.


ENTITEITEN & GELD

Wat als werkelijk niets is wat het lijkt? En als je werkelijk open gaat staan voor alle energie-en, open gaat staan voor werkelijk ontvangen, jij samen kunt werken met entiteiten om financieel meer gemak te cre-eren?

Vanaf dat ik hiervan wist, en mijn entiteiten classes volgde, heb ik magische creaties meegemaakt op geldgebied.

Financiele meevallers. Wie wil dit nou niet?

Op vrijdagmiddag 20 augustus organiseerde ik een online 'money come to me -class', om ook de energetische hulptroepen uit te nodigen. En onszelf te openen voor meer mogelijkheden. 

Voorbijgaan aan deze 'realiteit'?

De class opname is te koop, duurt ruim 2 uur, zit vol met clearings & tips, 

en vraagt van jou een deelnamebedrag van 175 euro.

Contact via dit formulier.