Wil jij ook gewoon wat lichter door het leven?
Energetisch lichaamswerk is de sleutel.

Omdat onze 'pijn' en 'blokkerende overtuigingen' zitten opgeslagen in ons bewustzijn en het lichaam, energetische 'opruiming' is de sleutel tot heelwording.

Online consult : helende tekening / reading & healing consult

Ik ben ingewijd in de Akasha Kronieken en de Merkaba energie, dat wil zeggen dat ik contact kan leggen met alle dimensies, andere velden van bewustzijn, engelen, en jouw energetische 'hulptroepen'. Ook kan ik healing geven vanuit de hoogste energiefrequenties. Je zou dit los-laat-sessies kunnen noemen, ze helpen je los te laten wat jou belast, ook alles uit lang vervlogen tijden.


Helende tekening, kaartenlegging & healing

Ik kan vanuit afstemming op jou, een tekening maken die inzichten kan geven over het proces waar je nu in je leven in zit, en de tekening werkt helend als je deze ontvangt en regelmatig bekijkt en op je laat inwerken.
Daarbij trek ik kaarten voor jou uit de
Open je Hart kaartendeck of Engelenkaarten, die jou verdere inzichten en boodschappen geeft, een soort 'wat is jouw volgende stap' in het leven-reading/channeling. 

Met jouw aanvraag en toestemming kan ik dan een aantal vragen voorleggen aan de bibliotheek van het leven, Akasha, en kan jij daaruit weer aanwijzingen ontvangen voor jouw leven, zodat jij weer aangesloten raakt op het leven, waarvoor jij bedoeld bent, het leven, waar jij van 'open' gaat, waar je blijer van wordt. Dit consult incl healing en daarbij uitschrijven van alles in een mooi document kost 75 euro, en je kan deze aanvragen via deze link. 

 

Contactformulier.

Reading tekening hierboven

Deze persoon zit in transformatie.

Ze wil naar leven vanuit het hart.

De transformatie is gaande, zoekende vanuit die wens….

Ze wil geworteld vanuit de aarde als een lotusbloem opstijgen, uit de modderderrie naar het hart, de zon, het licht.

Ze wil zich vrij en vanuit het hart kunnen uiten.

Deze tekening zal haar heling geven.

Daarnaast trek ik een aantal kaarten uit het Open je Hart kaartendeck, en kan ze een aantal levensvragen stellen, waarbij ik me verbind met Akasha en Merkaba.

Zo krijgt ze boodschappen aangereikt om weer verder te kunnen.

Richting het leven dat ze echt wil.

De kaarten geven aan; 

Waardering; ze mag zichzelf gaan waarderen, vanuit daar zal de wereld reageren en haar de waardering geven die zij verdient en verlangt, het start bij haarzelf; haar eigen waarde erkennen.

Liefde; wat als je de vraag 'wat zou liefde doen?' mee zou nemen in elke keuze?

Intimiteit staat voor jezelf open stellen voor waarlijk jezelf ontvangen, in kwetsbaarheid jezelf durven ontvangen.

Ont-wikkeling staat voor het verleden los laten.

Uiteraard houd ik het hier kort en krijgt deze dame een uitgebreide afgestemde reading en als ze wil een healing, in het persoonlijk contact met mij, via online contact of live, dat mag zij kiezen.

Wil jij dat ook? Via het contactformulier kun je met mij een afspraak maken voor jouw online consult.