Blijer door je leven....een relaxter en krachtiger JIJ

Rust in je hoofd en lijf, en meer vertrouwen, in jezelf, in het leven.

Wat klanten zeggen

je hebt mij geholpen toen ik vast zat in mijn hoofd, je hebt me geleerd naar mijn lichaam te luisteren, de signalen te herkennen, de ruimte is geopend voor meer bewustzijn, en nu leef ik met zoveel meer gemak en positiviteit...en als t even niet lekker gaat, luister ik een audio die je voor mij hebt gemaakt, om mijn mindset weer om te keren naar openheid en blijheid,

 innerlijke rust


Nelleke

ik voelde me meteen 'thuis' bij jou, je bent erg open en oordeelloos, heel fijn. Je hebt me de tools aangereikt waarmee ik die negatieve gedachtenstroom kan omzetten. De energetische healings die je mij hebt gegeven hebben hun werk gedaan en ik blijf hiervoor bij jou komen. Ik weet nog hoe ik me voelde voor ik bij jou kwam. Ik ga niet terug naar toen. Ik heb nu zoveel meer mooie dagen in mijn leven.


Giny

ik voel me na het traject 'de Relaxte ondernemer' zoveel stabieler.


Elske


Na een Akasha-reading, in combi met energetisch proces voor ontspanning;"Wat was het een gave sessie! Ben een beetje beduusd over de impact van schat aan informatie vanuit de Akasha Kronieken. Wat een verruiming in de energie💓het resoneert nog erg door.

Het was prachtig hoe je de sessie begeleidde en het zo vanzelf liep. Op een natuurlijke manier ofzo..

Een prachtige weg zo Marjan! Je gaat er zo veel mensen mee kunnen helpen!" - Esther


bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet. Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje" 

Wow Marjan! Die was fijn. Het is stil!

...ik heb het gevoel dat het gedempt is. Alsof er zachtheid in mijn hoofd is. Ik kan t niet zo goed beschrijven, maar het voelt fijn. -:)


Reactie van mijn klant na een Clearing sessie op psychische aanvallen, entiteiten, voorouder-lading, het gevoel ‘vervloekt’ te zijn.

Ook deze capaciteiten heb ik als energetisch coach en healer. Prachtig om hier een bijdrage in te zijn.
Ervaringen na de Soul Body Fusion® cursusdag en 3 sessies Soul Body Fusion®;


"Ik kom nu beter en makkelijker op voor mezelf, mijn collega’s en mijn bewoners. Ik ben dan wel emotioneel maar kom wel uit mijn woorden en blijf ook staan. Sterker nog…bedenk ik mij, je kunt niet eens om mij heen.

En het lezen van anderen mensen dat gaat nog sneller. En ook dat ik niet overal op hoef te reageren. Of er iets van hoef te vinden. Wat een rust!" - Irene


en


"het lijkt wel of die zware wolk die ik altijd bemerkte, verdwenen is! en ik heb heel veel minder behoefte aan roken..." - Sonja


en


"Ik kan alles wat ik wilde afvinken; rustiger in mijn hoofd, leven vanuit mn hart en intuitie, meer gegrond, ik kies makkelijker voor mezelf....oh en mn omgeving vindt me relaxter....ik ben een blij mens!" - Moniek
Laat een ervaring achter...

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible