Wil jij ook gewoon wat lichter door het leven?
Energetisch lichaamswerk is de sleutel.

Omdat onze 'pijn' en 'blokkerende overtuigingen' zitten opgeslagen in ons bewustzijn en het lichaam, energetische 'opruiming' is de sleutel tot heelwording.

Soul Body Fusion® ; meer BEZIELING in je leven!

Kies jij de Practitioner's workshop ?

of 'gewoon' leren en ontvangen voor jezelf?

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner's workshop word je een hele dag ondergedompeld in het proces van Soul Body Fusion®, een hogere energetische trilling, die jou in staat stelt om de verbinding met je ziel en je lichaam te versterken. Na deze workshop ben je in staat om dit voor jezelf te doen en aan anderen 1 op 1 aan te bieden.


Eerstvolgende cursusdata; donderdag 23 of zondag 26 februari of zaterdag 18 maart.

Meld je aan via deze knop.


Soul Body Fusion® is DE methodiek voor deze tijd voor een optimale balans in ziel, lichaam en geest, en het verhoogt zowel jouw, als het collectieve, bewustzijnsniveau en 'lift' de energetische frequentie. Een belangrijke bijdrage aan het 'ontwaken' wat in deze tijd gaande is. Zeker heel geschikt voor hooggevoelige mensen. 


De ontdekster van dit proces, Jonette Crowley, omschrijft het als een proces dat het missende stukje is in healingtechnieken. Het gaat zelfs verder dan dat....


Ik ervaar dit proces als een hulpmiddel om de bezieling terug in je leven te brengen. Je kent de uitdrukking 'zielsgelukkig'? ;-) Die blijheid ervaar ik elke keer als ik de Soul Body Fusion ontvang, geef, en bewust 'aan' zet, en het werkt door in mijn hele leven en alles waarmee ik me verbind. Ook mijn praktijk is weer opgebloeid, na even een rustiger periode.


Meer over Soul Body Fusion® vind je op deze website.

Wat ik er heel bijzonder aan vind is dat het net zo goed werkt via online verbinding met elkaar als dat we elkaar in het echt ontmoeten. Dat geeft mogelijkheden.


Zelf heb ik de afgelopen jaren diverse energetische methodieken geleerd en ontvangen en in workshops doorgegeven, zoals Access Bars, en diverse energetische bodyprocessen, en ik ken ook al jarenlang Reiki, ik kan mezelf dus een ervaren energetisch lichaamswerker noemen vanwege mijn jarenlange dagelijkse werk daarin. Ik ben oprecht onder de indruk van de kracht en de eenvoud van dit proces. 

En mijn klanten ook! Ik blijf positieve reacties ontvangen, juist ook van ervaren energetisch healers, valt me op. Het geeft namelijk ook nog eens jezelf energie als je hiermee werkt, hoe wordt het nog beter dan dat?

Het werkt snel, en is effectief. Wonderlijk.

Ik ben blij met deze extra tool in mijn praktijk, en voor mezelf. Want ik kan het a la minute voor mezelf inzetten. Voor de andere technieken heb je vaak iemand anders nodig om het optimale eruit te halen. 


Soul Body Fusion® brengt je direct in contact met je Ziel, je innerlijk weten, innerlijke kracht, innerlijk licht. Je hogere zelf.
Het brengt je Ziel in je lichaam.
Je bewustzijn maakt een sprong vooruit.

Je energetische trilling verhoogt.

En dat voel je. Dat merk je. 


Persoonlijke sessies geef ik dagelijks sinds 14 februari 2022, en de ervaringen maken mij als Soul Body Fusion® Practitioner en Teacher alleen maar enthousiaster. Ik zie hoe de mensen werkelijk sterker, en ook relaxter worden en meer vertrouwen in het leven en in zichzelf krijgen.

Dagelijks geef ik mezelf deze 'traktatie' en ik kan het jou ook leren. Lichter leven komt op die manier makkelijker binnen handbereik. Hierbij de link naar de pagina voor. persoonlijke sessies


CURSUSDAG PRACTITIONER

Tijdens de cursusdag ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). 

Tijdens de cursusdag word jij in verbinding gebracht met het Soul Body Fusion proces, waardoor jij het daarna aan anderen kunt faciliteren tijdens 1 op 1 sessies, en uiteraard aan jezelf kunt geven, wanneer je maar wilt.

Het leuke van de Cursusdag is dat je ook in gelegenheid wordt gesteld om in de weken daarna zelf nog 2 sessies te ontvangen, waardoor jij de 3 basissessies dan hebt ontvangen. 


Investering

De cursusdag in Wolvega vraagt een investering van 179 euro per persoon als je mee wilt doen in een groep. 

Cursusdag op locatie vraagt 199 euro per persoon, en een minimaal aantal deelnemers van 6.


Wil je priveles, dan betaal je 297 euro, incl na de workshop nog 2 sessies van mij en gelegenheid om met mij te oefenen.EERSTVOLGENDE DATA CURSUS in Wolvega*;


donderdag 23 februari

zondag 26 februari 

zaterdag 18 maart

EN OP AANVRAAG* ik kan op locatie komen bij minimaal 6 deelnemers (of betaling voor 6 deelnemers a 196 euro) en online zijn er mogelijkheden vanaf deelname per 2.

Aanmelden kan via contact.


Hoe gaat zo'n sessie Soul Body Fusion®?

Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt. Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam. Het consult neemt meestal een uur in beslag.

Het advies is om te starten met een basispakket van 3 sessies in 4 weken tijd. 


Sessie ervaren?

Maak gerust een afspraak voor het ervaren van een Soul Body Fusion® sessie, dit kan via telefoon, Zoom-beeldbellen of in de praktijk in Wolvega. 


Het effect van een Soul Body Fusion® sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing, we kunnen daarin niets toezeggen, maar deze ervaringen zijn er. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.


Samengevat: Na de Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat je bewustzijnsfrequentie (trilling) een meetbare sprong omhoog maakt.


Wil je Soul Body Fusion® Practitioner worden, dan kun je dat worden door het bijwonen van de 1-daagse cursus, daarna mag je 1 op 1 sessies geven aan anderen. 

Aanmelden of info via deze link.


Wil je er les in geven, dan is daarvoor de Teachertraining nodig, dan kun je ook de workshops geven,  dat kun je bij Arno van Dijk doen, hij is Masterteacher, zijn website vind je hier.


Wil je alleen Soul Body Fusion® voor jezelf leren toepassen? En ervaren wat het is voor jou om dit in je dagelijks leven te integreren?

Dat kan met de 21-daagse "Reconnect to your Soul", of met een middagtraining, meer info is te vinden op deze link


Neem contact op bij interesse voor de workshop via deze link.