GELUKKIGER & LICHTER LEVEN, ook als je 'anders, hoogsensitief' bent,
wat als het echt makkelijker kan?

Healing en coaching voor hooggevoeligen naar lichter leven. Meer rust, energie, vertrouwen, en sterker in je schoenen.

Terug naar Jou, Herstel de verbinding met jezelf

->Hoofdrust, vertrouwen en innerlijke kracht

Programma 'TERUG NAAR JOU' (nu ook online, klik hier voor info)


Maak van je hooggevoeligheid je kracht!

Ontdek 'rust in je hoofd',

vertrouw op jouw innerlijke wijsheid.

- voel jij je 'anders'?

- ben jij hooggevoelig? en merk je dat ook in je lichaam?

- heb je vaak moeite met keuzes maken?

- pas jij je heel snel, van nature, aan, aan anderen?

- ben je op zoek naar manieren om jouw situatie te verbeteren?

- wil je nu echt gaan kiezen voor jou? 

Ben jij klaar om je leven te veranderen?

- de 'druk' los laten

- de verbinding met jezelf, met je lichaam verbeteren

- makkelijker keuzes maken

- beter voor jezelf zorgen

- lichter leven, rust in je hoofd

- jezelf sterker gaan voelen, hoe zou dat zijn?

Programma "terug naar JOU"

Ik bied jou het programma 'terug naar JOU' aan. Zie het als healing EN training.  In de loop van de tijd is gebleken dat de meeste mensen meestal veel blijvende veranderingen kunnen ervaren na 5 - 9 sessies. Stapje voor stapje kom je dichter bij het leven dat jij jezelf wenst. Ik bied dan ook een traject aan van 5 sessies. 


Wil je er langere tijd voor gaan, dan kunnen we een langere periode met elkaar afspreken. 


Contact mij voor jou 1e kennismaking. Een losse sessie van ruim anderhalf uur kost 150 euro, vraag gerust het intakeformulier aan.

klik hier.Instappen in TERUG NAAR JOU? 

Ontvang 3 maanden lang healingsessies, coaching, en extra ondersteuning in de vorm van op jou afgestemde audio's. Je krijgt 5 sessies in mijn praktijk. Deze duren ongeveer anderhalf uur. 

Na elke sessie krijg je een mail met extra ondersteuning en de besproken tips vanuit onze afspraak.

Jouw investering is op dit moment 595,- incl btw. 

De originele prijs is 795,- en heb ik tijdelijk verlaagd.

Contact via deze knop.


OF....wil je meer dan 'instappen' en ga je er helemaal voor? Is nu de tijd?

Kies jij voor NEXT LEVEL JOU?

Dan heb ik voor jou het 9 maanden programma.

Ga je er helemaal voor, dan kies je het 9 maanden programma. Persoonlijk op jou afgestemde sessies, ingesproken clearing-audio's, meditaties, tussentijdse online coaching, leren werken met de sleutels naar optimale vrijheid in je leven; een toewijding aan jou, je lijf, je leven. Je betaalt voor het resultaat, je betaalt voor 9 maanden een coach, inspirator, motivator, 'stok achter de deur', healer, en klankbord. Het aantal sessies staat niet vast; het kunnen er 16 zijn, het kunnen er 12 zijn.....net wat jij nodig hebt. Met online ondersteuning extra erbij. Jouw persoonlijke coach. Voor 9 maanden lang. Geloof maar dat er dan wat gaat veranderen! Investering; € 1.800,-

Echte 1 op 1 begeleiding, alle aandacht voor jou. Vraag naar de voorwaarden. Contact.


Tijd voor jou. 

Herstel de verbinding.

Ga je het kiezen?

Neem gerust contact op voor een eerste Shift your Energy sessie (150 euro) waarin ik je een paar handige tips geef en een heerlijke sessie 'opruimend'  energetisch lichaamswerk.Neem even contact met me op als je nog vragen hebt over bovenstaande, of natuurlijk als je het intake formulier wilt ontvangen en een afspraak maken. Contact

Eerst abonneren op mijn mail met tips en agenda update? klik dan hier 

Er is ook een traject 'De Relaxte Ondernemer', voor gevoelige ondernemende vrouwen met een praktijk, die willen dat hun praktijk beter en 'lekkerder' gaat lopen, en weten dat dat begint bij jezelf en functioneren vanuit meer bewustzijn, is dit voor jou, kijk dan even hier.

Via het contactformulier kun je een afspraak maken. Je zal in eerste instantie een intakeformulier ontvangen, want dan kan ik invoelen of ik iets voor jou kan betekenen. 

Ervaringen van klanten:

“bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet. Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje


“Magische handen heb je, ik weet niet wat je doet, maar het ‘stroomt’ tijdens de behandeling en de dagen erna voel ik me beter en heb ik positievere gedachten. Mijn lichaam is ook iets soepeler geworden en dat alleen door met je handen op bepaalde plekken de energie te laten stromen. Bijzonder.” - Simon

Wat maakt mij anders, waarom zou je voor mij kiezen, of juist niet?

Ik werk volledig vanuit het 'volgen van de energie', wat wellicht bijzonder kan klinken, echter, ik volg wat ik voel, omdat ik weet dat dat werkt.

Ik 'zet mijn hoofd uit' en tap in op de ontvanger, en dan 'weet' en voel ik wat er nodig is. Noem het magie. Het werkt. Dus doe ik dat. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je als ontvanger bij iemand komt die zelf relaxed is, en al langere tijd dagelijks bewustzijnswerk heeft gedaan, zodat alleen die energie ook al bijdraagt en wat ik terugkrijg als typering voor hoe ik werk: 'zachte kracht'.

Verder is dat wat ik toepas mijn eigen manier van leven.

Ik ben het, ik leef het, ik heb een bedrijf neergezet die mede door inzet van deze tools van bewustzijn en energiewerk ontzettend is gaan groeien en bloeien. Ik kan jou vanuit mijn eigen ervaringen inspireren, motiveren, en leren wat je nog niet weet en wel weten wilt.

Als jouw coach kan het best zijn dat ik je wel eens confronteer met gekke vragen, of 'clearings', dat komt dan spontaan in mij op, en ik weet dat het werkt, dus gooi het er ook gewoon in, juist bedoeld om jou verder te brengen.

Ik heb een grote 'toolbox' aan methodes waar ik mee werk, in de loop van de jaren me eigen gemaakt. Energiewerk heeft me altijd geboeid, van de Chinese visie op meridianen tot de psychosomatische uitleg van lichamelijke pijnen of de Quantum Fysica, wet van Aantrekking. Ik werk ermee. Mijn werkruimte is rustig gelegen en toch in het centrum van Wolvega, met een huiselijke sfeer. 

Kijk op deze pagina voor ondernemen vanuit verbinding.

Mijn ervaringen met Access werk

Mijn eigen ervaring is dat ik door de Access Bars en alle tools daarvan al jaren regelmatig te ontvangen, mijn leven zoveel gemakkelijker is geworden.

Meer gemak met allerlei mensen, relaties, geldzaken, mijn bedrijf, mijn dagelijks leven. Ik voel me zoveel sterker, krachtiger, en heb ook veel energie sinds ik hiermee werk en dit ook zelf leef/ontvang.

Healing, Clearing & Coaching sessies (ook online)

- om jou af te helpen van vermoeidheid, pijn, ongemak, stress of onrust 

- emoties of vervelende gedachten help ik je loslaten

- vreemde gevoelens laten we oplossen

- entiteiten? ook daar weet ik wel raad mee.

- clearings op onbewuste en bewuste blokkades (energetisch opruimen)

- lichaamshealing 

- ingesproken meditatie en/of clearingaudioRESULTAAT; de kracht zit in de herhaling en verdieping

Ik ga ervan uit dat je gaat voor resultaat, en die bereik je met meerdere sessies. De kracht van herhaling en ook de opbouw van een nieuwe jou, gaat echt niet in 1 sessie voor de lange duur standhouden. 

1 dieetdagje, 1 x naar de fysio, 1 x een yogalesje, wellicht heb je gemerkt dat er echt herhaling en opbouw nodig is voor werkelijk resultaat. Er zijn bodyprocessen die ik pas aan iemand kan geven, nadat ze een aantal Access Bars en Bodyprocessen hebben ontvangen....anders is het te heftig en dat is niet aardig. Iedereen heeft een bepaald traject te gaan....een opbouw, en soms ook wat herhaling. 


Daarom bied ik het programma 'terug naar JOU'. De kracht van herhaling en opbouw geldt ook hier. Daarbij werken 'we' ergens naartoe, we volgen een 'route'. 


Toch een losse sessie?

Wellicht is de 'boost your energy' SHIFT & SHINE 'boost your energy' middag dan iets voor jou.

Een middag (circa 2 uur) voor jou om totaal te ontvangen wat jij nodig hebt om de energie te veranderen, vooral via lichaamshealing, en daarbij afgestemde coaching, training, clearings voor jou,

voor 150 euro. 


Heb je zelf al Access Bars/Bodyproces geleerd bij mij, of een traject gevolgd, en voelt voor jou af en toe een losse sessie boeken het meest licht?

Anderhalf uur voor jou, afgestemd op jou en jouw lichaam vraagt een investering van 88 euro.


Entiteiten clearings & training consult vanaf 175 euro.


Access Facelift of MTVSS, hele veelzijdige healingsessies, helend op hormonale klachten, onzekerheid, immuunsysteem, herstellend van Corona, of alles wat daaromheen jou heeft geschaad, bied ik aan voor 150 euro.


TRAUMA HEALING

Traject incl training & ingesproken audio's met clearings en ontspanning

799 euro.


Of per sessie in de praktijk 150 euro.


Klik hier voor contactgegevens/-formulier.
ONLINE COACHING & HEALING?

vul het contactformulier in, zodat ik je meer info kan sturen.
Zelf leren?


CURSUSSEN

Access Bars, of
Energetische Bodyprocessen zie je op de volgende pagina (klik op "cursussen") 

Energetische Facelift; een lichaamshealing, met voornamelijk aanrakingen op het gezicht, hoofd, schouders, nek; heerlijk ontspannend, met relaxt effect op je uitstraling. Ook heel fijn bij onzekerheid, verlegenheid. Prachtige sessie voorafgaand aan belangrijke besprekingen, als je voorkomen je visitekaartje is. 

1 sessie Access Bars & Facelift bied ik aan voor 150 euro. Ik boek anderhalf tot 2 uur tijd voor jou in. 

Wil je het zelf leren in 1 dag? Dan is je investering 380 euro. 


contact via mail? Tik dan op deze klik.VERHOOG JE ENERGETISCHE VIBRATIE

Heerlijke sessie met Access Bars/Facelift en een bodyproces dat op afstemming voor jou gekozen wordt, om je lichter en blijer te voelen.voor vragen, contact me via het contactformulier op deze pagina.


Stuur me een berichtje als je meer wilt weten of je wilt aanmelden voor een eventuele volgende cursus. Klik hier.

GRATIS SUPPORT

Meer GEMAK met en in je praktijk? 

In mijn besloten facebookgroep staat een 4-daagse gratis training....check het hier https://www.facebook.com/groups/265132614921357Abonneren op mijn inspirerende schrijfsels en agenda updates? klik dan hier


Vraag nu het E-book 'Lichter leven' aan, klik hier.

Vraag ook de "Lichter Leven start up audio" aan, waarin ik je in de ochtend begeleid naar een mooie lichte start van de dag.

Een moment van rust, verbinding met jezelf, en creatie van je toekomst volgens jouw voorwaarden. Vul het contactformulier in en ontvang audio in je mailbox.

Vraag nu het GRATIS E-book aan

'Ontdek de magie en mogelijkheden van ondernemen'?

Klik hier om het E-book aan te vragen.


AGENDA cursussen 

Hier (mailbox) kun je de agenda van (online) workshops aanvragen.


SOCIAL MEDIA

op Facebook vind je de bedrijfspagina hier:

https://www.facebook.com/innerlijkerustenkracht/?tn-str=k*F


en ben je ondernemer, dan kun je mijn inspiratie vinden op de pagina @derelaxteondernemer en 

er is een besloten groep @ontdekjehartkracht. Hier deel ik interessante meditaties, energypulls, clearings en meer om jou te inspireren, helpen focussen op je wensen, en reik ik handige tools aan. Meld je vrijblijvend aan. contact

0