GELUKKIGER & LICHTER LEVEN, wat als het slechts jouw keuze vraagt?

Energetisch lichaamswerk en coaching

Terug naar Jou, Hoofdrust en positieve innerlijke kracht, met Access Bars, clearings en lichaamswerk, coaching

Programma 'TERUG NAAR JOU'


Maak van je hooggevoeligheid je kracht!

Ontdek 'rust in je hoofd',

vertrouw op jouw innerlijke wijsheid.

- voel jij je 'anders'?

- ben jij hooggevoelig? en merk je dat ook in je lichaam?

- heb je vaak moeite met keuzes maken?

- pas jij je heel snel, van nature, aan, aan anderen?

- ben je op zoek naar manieren om jouw situatie te verbeteren?

- wil je nu echt gaan kiezen voor jou? 

Ben jij klaar om je leven te veranderen?

- de 'druk' los laten

- de verbinding met jezelf, met je lichaam verbeteren

- makkelijker keuzes maken

- beter voor jezelf zorgen

- lichter leven, rust in je hoofd

- jezelf sterker gaan voelen, hoe zou dat zijn?

Traject "terug naar JOU"

Ik bied jou het traject 'terug naar JOU' aan. Zie het als training EN healing. In de loop van de tijd is gebleken dat de meeste mensen meestal veel blijvende veranderingen kunnen ervaren in circa 4-6 sessies. Stapje voor stapje kom je dichter bij het leven dat jij jezelf wenst. Ik bied dan ook een 'instap'traject aan van 5 sessies. En als je hierna door wilt gaan is dat natuurlijk helemaal aan jou. Zelf zorg ik ervoor dat ik minimaal elke maand een sessie ontvang. Zo blijf ik lekker in mijn vel en kan de wereld aan!

TERUG NAAR JOU-training/healing


Jouw investering; tijd, keuze, tarief

Dit traject coaching, training, healing bevat 5 afspraken in mijn praktijk. De eerste sessie duurt vaak 2 uur en de volgende sessies circa 5 kwartier tot anderhalf uur.

Wat krijg je van mij?

Altijd een combi van de hoofd re-set methode Access Bars, met coaching en clearings die jij op dat moment nodig hebt om 'vooruit' te gaan, met op afstemming op jou een energetisch bodyproces.

Je krijgt daarbij waardevolle (en bewezen) tips mee naar huis voor je eigen energiehuishouding en om van je gevoeligheid je kracht te gaan maken in plaats van een last. De tips stuur ik je via een na-mail.

Ik bied je, naast de sessies in de praktijk, een aantal audio's; voor jou ingesproken ontspanning, met zo nodig clearings en energypulls, zodat je nog vaak na kunt luisteren. Hoe handig is dat als je het 'even allemaal overkomt' of even een 'momentje jou' wilt hebben.

Elke sessie is compleet afgestemd op jou. Zo ook de ingesproken audio's.

Dat is immers mijn kracht; afstemmen op wat jij nodig hebt voor de verandering die jij wenst. Het programma vraagt een investering van
€ 495,-, tijdelijk wordt dit traject voor 475 aangeboden.* 

Als je na de 5 sessies in dit programma meerdere sessies wilt afnemen betaal je 85 euro per losse opvolgende sessie.

Tijd voor jou. Herstel de verbinding.

Ga je het kiezen?

* een betaalregeling behoort tot de mogelijkheden.

IMMUUNSYSTEEM ook versterken? 

Boek dan het Terug Naar Jou + programma. Dat is Terug Naar Jou + immuunsysteem versterken in 10 sessies.

Vraag meer info hierover via deze link.

Neem even contact met me op als je nog vragen hebt over bovenstaande, of natuurlijk als je het intake formulier wilt ontvangen en een afspraak maken. Contact

Eerst abonneren op mijn gratis regelmatige blog en agenda update? klik dan hier 

Er is ook een traject 'De Relaxte Ondernemer', voor gevoelige ondernemende vrouwen met een praktijk, die willen dat hun praktijk ook beter gaat lopen, is dit voor jou, kijk dan even hier.

Via het contactformulier kun je een afspraak maken. Je zal in eerste instantie een intakeformulier ontvangen, want dan kan ik invoelen of ik iets voor jou kan betekenen. 

Ervaringen van klanten:

“bij de behandelingen hoor je aan wat er gaande is en ga je intuïtief te werk en dat pakt altijd goed uit, jij weet wat er nodig is op dat moment. Of er nu fysiek, psychisch of emotioneel iets uit balans is, na onze afspraak voelt het of alles weer in het juiste evenwicht is gebracht. Om de balans te bekrachtigen vind ik het fijn om meerdere sessies te beleven. Je kunt je goed afstemmen op degene die je voor je hebt, je bent inspirerend, geeft adviezen, maar laat ook ruimte aan de ander, of die er wat mee doet of niet. Je bent enthousiast en positief. Je bent ongecompliceerd. Iedereen kan zichzelf zijn bij jou.” –Neeltje


“Magische handen heb je, ik weet niet wat je doet, maar het ‘stroomt’ tijdens de behandeling en de dagen erna voel ik me beter en heb ik positievere gedachten. Mijn lichaam is ook iets soepeler geworden en dat alleen door met je handen op bepaalde plekken de energie te laten stromen. Bijzonder.” - Simon

Wat maakt mij anders, waarom zou je voor mij kiezen, of juist niet?

Ik werk volledig vanuit het 'volgen van de energie', wat wellicht bijzonder kan klinken, echter, ik volg wat ik voel, omdat ik weet dat dat werkt.

Ik 'zet mijn hoofd uit' en tap in op de ontvanger, en dan 'weet' en voel ik wat er nodig is. Noem het magie. Het werkt. Dus doe ik dat. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je als ontvanger bij iemand komt die zelf relaxed is, zodat alleen die energie ook al bijdraagt en dat is wat ik ook wel terugkrijg als typering 'zachte kracht'.

Verder is dat wat ik toepas mijn eigen manier van leven.

Ik ben het, ik leef het, ik heb een bedrijf neergezet die mede door inzet van deze tools van bewustzijn en energiewerk ontzettend is gaan groeien en bloeien. Ik kan jou vanuit mijn eigen ervaringen inspireren, motiveren, en leren wat je nog niet weet en wel weten wilt.

Als jouw coach kan het best zijn dat ik je wel eens confronteer met gekke vragen, of 'clearings', dat komt dan spontaan in mij op, en ik weet dat het werkt, dus gooi het er ook gewoon in, juist bedoeld om jou verder te brengen.

Ik heb een grote 'toolbox' aan methodes waar ik mee werk, in de loop van de jaren me eigen gemaakt. Energiewerk heeft me altijd geboeid, van de Chinese visie op meridianen tot de psychosomatische uitleg van lichamelijke pijnen of de Quantum Fysica, wet van Aantrekking. Ik werk ermee. Mijn werkruimte is rustig gelegen en toch in het centrum van Wolvega, met een huiselijke sfeer. 

Kijk op deze pagina voor ondernemen vanuit verbinding.

Mijn ervaringen met Access werk

Mijn eigen ervaring is dat ik door de Access Bars en alle tools daarvan al jaren regelmatig te ontvangen, mijn leven zoveel gemakkelijker is geworden.

Meer gemak met allerlei mensen, relaties, geldzaken, mijn bedrijf, mijn dagelijks leven. Ik voel me zoveel sterker, krachtiger, en heb ook veel energie sinds ik hiermee werk en dit ook zelf leef/ontvang.

Healing, Clearing & Coaching sessies

- om jou af te helpen van vermoeidheid, pijn, ongemak, stress of onrust 

- emoties of vervelende gedachten help ik je loslaten

- vreemde gevoelens laten we oplossen

- entiteiten? ook daar weet ik wel raad mee.

- clearings op onbewuste en bewuste blokkades (energetisch opruimen)

- lichaamshealing 

- ingesproken meditatie en/of clearingaudio


Sessie prijzen:

Een consult kost tussen de 75 en 150 euro, afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt en hoeveel sessies je ineens boekt. 


Ik ga ervan uit dat je gaat voor resultaat, en die bereik je meestal met minimaal 3-4 sessies, afhankelijk van jouw startpunt. 


Een losse sessie* van anderhalf uur coaching & healing 'alles erop en eraan' incl persoonlijke audio met clearings kost 150 euro.

5 sessies ineen geboekt kost 475 euro,

10 sessies 750 euro.

Na de sessies ontvang je extra ondersteuning met tips en oefeningen via mail en voor jou ingesproken begeleiding op maat (clearings, ontspanning).


LOSSE SESSIES 

ACCESS BARS

en/of BODYPROCES, in STILTE? (zonder extra coaching of clearings)

Dan betaal je 75 euro voor 60-75 minuten. 


ONLINE COACHING & HEALING?

Clearings of ontspanning via online gesprek* ook mogelijk:

Per 15 minuten voor 25 euro. 

* je krijgt zowiezo een ingesproken audio ter ondersteuning (meditatie, verbeeldingsontspanning of clearings of beide).


Betalingen dienen bij afname van een traject voorafgaand aan de 2e sessie voldaan te zijn. Heb je financiele uitdagingen? Er is een betaalregeling mogelijk bij afname vanaf 5 sessies.


Zelf leren?


CURSUSSEN

Access Energetische Bodyprocessen zie je op de volgende pagina (klik op "cursussen") BOOST je IMMUUNsysteem!

DE immuunbooster EN een mooie ondersteuner bij hormonale problemen, en spijsverteringsproblemen. Lichamelijke klachten verbeteren? Jezelf ondersteunen bij het doormaken van veranderingen in je leven? Dit is een mooi proces hierbij.  Neem gerust contact op voor meer info. 5 sessies ineen geboekt kost 475 euro,

10 sessies 750 euro.Energetische Facelift; een lichaamshealing, met voornamelijk aanrakingen op het gezicht, hoofd, schouders, nek; heerlijk ontspannend, met relaxt effect op je uitstraling. Ook heel fijn bij onzekerheid, verlegenheid. Prachtige sessie voorafgaand aan belangrijke besprekingen, als je voorkomen je visitekaartje is. 


5 sessies 75 euro per sessie

Breek vrij uit je trauma!

Ben je iemand die:

- een ongeluk, ervaring, scheiding, verlies van jaren geleden nog steeds beleeft alsof het gisteren was?

- vroeger veel drugs en of alcohol hebt gebruikt, met 'blinde vlekken' in je geheugen?

- in een relatie is geweest met een overheersende of zelfs narcistische partner?

- leidt aan perfectie drang?

Dan is dit iets voor jou.


Serie van 5 sessies voor 475 euro. 


info via contactformulierVERHOOG JE ENERGETISCHE VIBRATIE

Heerlijke sessie met Access Bars/Facelift en een bodyproces dat op afstemming voor jou gekozen wordt, om je lichter en blijer te voelen.

losse sessie 90 minuten 97 euro

5 sessies 85 euro per keer

10 sessies 75 euro per keer
voor vragen, contact me via het contactformulier op deze pagina.


Stuur me een berichtje als je meer wilt weten of je wilt aanmelden voor een eventuele volgende cursus. Klik hier.

GRATIS SUPPORT

Abonneren op mijn inspirerende schrijfsels en agenda updates? klik dan hier


Vraag nu het E-book 'Lichter leven' aan, klik hier.

Vraag ook de "Lichter Leven start up audio" aan, waarin ik je in de ochtend begeleid naar een mooie lichte start van de dag.

Een moment van rust, verbinding met jezelf, en creatie van je toekomst volgens jouw voorwaarden. Vul het contactformulier in en ontvang audio in je mailbox.

Vraag nu het GRATIS E-book aan

'Ontdek de magie en mogelijkheden van ondernemen'?

Klik hier om het E-book aan te vragen.


AGENDA cursussen en yoga

Hier kun je de agenda van (online) workshops en yoga activiteiten aanvragen.


SOCIAL MEDIA

op Facebook vind je de bedrijfspagina hier:

https://www.facebook.com/innerlijkerustenkracht/?tn-str=k*F


en ben je ondernemer, dan kun je mijn inspiratie vinden op de pagina @derelaxteondernemer en 

er is een besloten groep @ontdekjehartkracht. Hier deel ik interessante meditaties, energypulls, clearings en meer om jou te inspireren, helpen focussen op je wensen, en reik ik handige tools aan. Meld je vrijblijvend aan. contact