GELUKKIGER & LICHTER LEVEN, wat als het slechts jouw keuze vraagt?

Mindfull Yoga 

De yogalessen die ik geef, Yin Yoga en Chinese Yoga, zijn altijd vanuit persoonlijke aandacht opgezet. Niets hoeft, alles mag, alles op jouw manier, met alle aandacht voor ontspanning. 


Yin Yoga is een rustige yogavorm die je lichaam diepgaand kan versoepelen en herstellen; het is een yogavorm waarbij je de houdingen voor 3-5 minuten ingaat, waarbij je de spierspanning loslaat. De houdingen zijn zittend of liggend. Veel aandacht voor geleide ontspanning met mijn stem. Heel fijn bij klachten aan de rug, schouders of nek, of spanningsklachten in je hoofd en lichaam. Een heerlijk moment om naar binnen te keren en je te verbinden met jezelf.


Chinese Yoga is een iets actievere, en toch toegankelijke vorm van beweging waarbij je je lichaam losser maakt en nieuwe energie opdoet.  

We doen hierbij oefeningen uit de QiGong, staande vloeiende bewegingen, en meridiaanstrekkingen die dan weer vooral zittend en liggend zijn; yogastrekkingen voor de duur van een aantal ademhalingen, gericht op de energiebanen, verbonden met alle organen, met effect op lichaam en geest (emoties komen terug in balans; boosheid, teleurstelling, verdriet, angst worden omgezet in een gevoel van vrede, vertrouwen, lichtheid, ontspanning).


Lichte gezondheidsklachten, een 'druk hoofd' en vermoeidheid, kunnen hiermee vaak ook goed worden 'behandeld'.


De lessen worden momenteel ook online op Facebook in een besloten groep gegeven. 


Prive les helemaal op jou aangepast is ook mogelijk, in de ruim opgezette praktijk. 


Bij chronische stress of klachten aan je nek, schouders of rug, kan ik je in een aantal privesessies helpen naar een lichaam waar je lekkerder in zit, en een meer ontspannen hoofd als bijwerking.

4 wekelijkse prive yogalessen kosten 265 euro. Incl een geleide ontspanningsaudio, door mij ingesproken, via je mailbox. 


3 sessies Zen Shiatsu/Energetisch lichaamswerk, gericht op ontspanning, en op meer flexibiliteit in de rug, nek, schouders 195 euro, losse sessie 67 euro.


Neem gerust contact op voor inboeken of meer info via de mail.


Er is een online besloten yogagroep op facebook waar je Yin Yoga en Chinese yoga kunt volgen voor 28 euro per maand. Vanaf de "corona-tijd" eind maart, heb ik daar regelmatig lessen geplaatst, dus er is al een bibliotheek aan lessen te vinden. 

Je mag gerust een kijkje nemen op die pagina, zodat je kunt besluiten of het iets voor jou is, 

neem even contact met me op, als je dat wilt.


warme groet, Marjan