Live online cursus Akasha Kronieken

Ontwikkel jouw intuitieve vermogens met energetische processen en helende Akasha reizen

Helende reizen met de Akasha Kronieken & healing processen

 

 • Je wilt jezelf spiritueel meer ontwikkelen & leren hoe je goede readings kunt doen.
 • Je wilt meer kunnen vertrouwen op jouw intuitie. 
 • Je wilt oude energetische ballast opschonen, zodat je beter bij jouw intuitie kunt en de Akasha effectief kunt raadplegen.
 • Je leert graag de basis in energetische bescherming en afstemming zodat je goede readings kunt doen vanuit de Akasha. 
 • Je vindt het belangrijk om methodieken te kennen waarmee je negatieve energie kunt transformeren, zowel voor jezelf als voor anderen (je klanten of je dierbaren). 
 • Je wilt meer leren samenwerken met jouw spiritteam. 
 • Je wilt naast het geven van readings jouw klanten ook kunnen helpen om de gevonden blokkades op te schonen, zodat jouw readings een complete service zijn.  
 • Misschien ben je op zoek naar een mooie basis om jouw eigen praktijk op te starten of wil je graag een mooie sterke aanvulling om jouw coaching completer te kunnen aanbieden. 
 • Je wilt meer leven vanuit afstemming op jouw ziel. 

 

Het betreden van de Akasha vraagt een zekere staat van zijn van je.

De energetische processen waar ik mee werk helpen jou om makkelijker toegang te krijgen tot die andere dimensie vol bewustzijn, weten, oordeelloze vibes, liefde en heling.

De Akasha wordt vaak gebruikt om informatie te verkrijgen, echter, onderschat niet de kracht van de helende energie die je aldaar ontmoet en ontvangt. Als je bijvoorbeeld lichaamswerk of coaching doet vanuit de Akasha zullen de sessies nog effectiever zijn.

Het is niet zomaar een ‘leren werken met de Akasha’ cursus.

Het is echt een ontwikkelingsslag die je gaat maken.

Een investering in je leven.

In een lichter, meer afgestemd leven.

 

Je ontvangt inwijdingen & healings

 • Je wordt ingewijd in de Akasha Kronieken, en leert ermee werken, ideaal voor elke keer dat je in jouw leven tegen vragen en keuzes aan loopt, of als je wilt weten waarom iets gebeurt of wilt vragen wat jouw volgende stap kan zijn. Of dus als je even rust en heling nodig hebt.  gaat meer rust ervaren, je voelt je lichter.
 • De Merkaba is een krachtige symbool en energie en die gaat je begeleiden om oude ballast los te laten, ik noem het de energetische wasmachine, en de Merkaba kun je inzetten om te reizen naar de 5e dimensie. Het veld van bewustzijn waar je toegang krijgt tot al het weten wat er is EN de helende vibraties zal ontvangen.
 • Je ontvangt een inwijding Chakra Flush Empowerment®, waarna je jezelf en anderen energetisch kunt helpen om het energetisch systeem in je lijf in beweging te houden, zodat er geen stagnaties komen die lichamelijke of geestelijke klachten kunnen geven. Dit proces kan bijvoorbeeld goed helpen om depressie tegen te gaan of te helpen helen, het helpt om negatieve energie los te laten en ook om oude energetische ballast van je af te schudden. Het harmoniseert je hele energetische huishouding.
 • Ik ben Soul Body Fusion® teacher, dus ook dit kan niet ontbreken in deze cursus/beleving, Soul Body Fusion is een energetisch harmoniserend proces wat jou helpt om de verbinding met jouw zielsweten en zielskracht te versterken. Daarbij werkt het ook nog eens helend op alle vlakken van je bestaan en helpt het je om makkelijker je grenzen te stellen. Dit proces geef ik meerdere malen gedurende de cursus, zodat jouw zielsafstemming versterkt wordt.

Chakra healing & Akasha cursus online

Wat mijn klanten zeggen…

“mijn intuitie is verbeterd en ik merk dat mijn luisterkindwerk ook meer diepgang krijgt”

“Bij mij heeft het veel in beweging gezet. Het is een proces wat nog lekker door rimpelt in de toekomst. De audio’s luister ik vaak even tussen door als ik merk dat ik onrustig ben.” 
 

“De ademhaling/derde oog oefeningen zijn zeer passend en waardevol. 

“Er zit zoveel stress in mijn lichaam wat hiermee elke keer een stukje verder mee kalmeert. Op naar meer van dat! En ik heb vertrouwen dat de communicatie met de Akasha kronieken steeds helderder gaat zijn.”
 
“Fijn dat jij het doet op jouw manier. Mee bewegend met de energie en geen standaard programma laat lopen. En vol liefde en dankbaarheid. 
Ik heb genoten! “

 

Je hebt veel meer gedaan dan wat ik voor mogelijk heb gedacht. Ben heel blij en dankbaar dat ik alles nog kan nalezen en alles nogmaals kan en mag ervaren doordat alles is opgenomen. Ik was erg onzeker of ik het wel kan, en weet nu dat ik echt aan het groeien ben in het werken met de akasha.

 

“Ik vond het heel bijzonder om op deze wijze meer over de Akasha te weten te komen. Heel fijn en interessant om te ervaren wat het werken of gewoon zijn in de Akasha met me doet en gedaan heeft. Ik merk dat ik veel meer verbonden ben met mezelf, dat ik nu voel vanuit mijn lijf en niet, zoals eerder, voel met mijn hoofd. Of denk dat ik voel.
Wat ik daarnaast heel fijn vind is dat ik tijdens sessies gebruik kan maken van de Akasha als ik dat wil. Ik merk vooral dat het veel makkelijker is geworden om ‘het licht aan te zetten’. Best grappig eigenlijk nu ik daar zo over na denk. Afijn, in deze -toch wat roerige- tijden ervaar ik deze opgedane kennis en vooral ervaring als een zeer welkome en vooral waardevolle aanvulling.
Dank je wel, Marjan voor jou fijne manier van kennisoverdracht. Heel prettig en gewoon ongedwongen hoe jij de lessen hebt gegeven. De informatie die je daarnaast nog hebt aangereikt is zeker ook van toegevoegde waarde en direct toepasbaar.”

Wat zijn de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken is een veld van bewustzijn en hier kun je een inkijkje krijgen in wat er eerder in je leven, of in eerdere levens, is gebeurd. Ik noem de Akasha Kronieken ook wel je zielsdagboeken. Je kunt er -als een soort bibliotheek, of internetzoekmachine- alle informatie vinden over je hele leven vanaf het eerste moment van bestaan van jouw ziel tot aan vandaag toe. Alle keuzes die je ooit maakte, al je ervaringen, zijn daar terug te vinden. Wie je van oorsprong bent, en jouw soulpurpose, het is in de Akasha Kronieken te vinden.

Kan iedereen zomaar in jouw Akasha kijken? Nee. Alleen jij, en degene die jij toestemming geeft om een reading voor je te doen, kunnen erin kijken. Een Akasha reader komt alleen die informatie tegen, die jou helpt, die informatie die voor jou op dat moment actueel is en waar jij aan toe bent om aan te kijken en te transformeren.

Je ontvangt krachtig helpende audio’s:

 • Aarden -de noodzakelijke basis om te kunnen ‘lezen’ in de Akasha
 • Zielsreiniging (werkt ook positief op vorige levens en voorouderbelasting opschonen)
 • Openingsmeditatie voor de Akasha of een sessie met energetische ondersteuning in het aarden/zuiveren/beschermen
 • Afsluiten van een sessie
 • Lichtcode activaties om jou te helpen naar een hogere frequentie
 • Liefdesmeditatie (want liefde is een hogere vibratie en nodig om de Akasha te kunnen bezoeken)
 • Merkaba reis naar de Akasha met begeleiding om vragen te stellen aan jouw lichtteam
 • Engelenmeditatie om te aarden, energetisch zuiveren en beschermen
 • Akasha begeleide sessies
 • Chakra muziek audio wat fijn is om je eigen Chakra Flush Empowerment sessie te beleven
 • Ontmoeting met jouw toekomstige jij waarin je tips kunt ontvangen van jouw succesvolle versie uit een andere tijd
 • Ontmoeting met een jij uit een vorig leven, om een blokkade die je nu ervaart te doorbreken
 • Aardende wandelmeditatie
 • Ontmoeting met je innerlijk kind

….en wat er mag ontstaan vanuit de groepsenergie….

Online Akasha Cursus via Zoom met audio's.

Hoewel er een programma als leidraad ligt, werk ik intuitief en interactief, afgestemd op degenen die meedoen.

Jouw intentie gaan we zetten bij de start, dus jij hebt belangrijke inbreng in de cursus/programma. Ik stem elke les voorafgaand af op de groep vanuit de Akasha zodat ik altijd met iets kom wat echt gaat bijdragen aan jou als deelnemer.

Praktische info online Akasha cursus:

* 9 bijeenkomsten via Zoom online, incl mails met behandelde stof en door mij ingesproken audio’s met oefenmateriaal.

* Lesdata; woensdagavonden van 20.00 tot 21.15/21.30, op 18 en 25 september,  2 en 16 en 23 oktober, 6 en 13 november,  27 november en 11 december. 

* opnames in je mailbox (alleen te bekijken door deelnemers van de cursus).

* investering 469 euro.
* deelbetalingen; steeds per maand vooraf de lessen van die maand, ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.
* vroege vogelactie; aanmelden en betalen voor einde juli? dan schenk ik je een mooie korting en betaal je 399 euro.

 

 

Welke vragen ga jij stellen aan jouw Akasha Kronieken?

Praktijk Marjan Laning

Omdat je meer jezelf wilt kunnen zijn!