Wie ben ik ?

Hoi, mijn naam is Marjan…

en ik ben energetisch healer, teacher en coach en werk met de Akasha Soul Realignment®. Ik help vooral ondernemende vrouwen, die het gevoel hebben dat ze anders zijn (vaak heel gewaar/gevoelig) om hun ‘mooiste’ leven in bestaan te brengen op hun eigen unieke manier. Door zelfsabotage en blokkades op te ruimen. Het verleden te helen. Door juist meer te leren voelen en daarop te leren vertrouwen, door zichzelf goede zelfzorg te gunnen, door samen te leren werken met hun eigen spirit team en gezonde zelfwaardering, waardoor ze beter in staat zijn hun leven vorm te geven als ‘relaxte ondernemer’. 

Voor mij is werken nu rust. Totaal mezelf kunnen zijn. Op intuitie en inspiratie werken.  Eigen baas zijn. Niemand die mij vertelt wat ik moet doen, mijn leven vormgeven zoals ik dat wil en bij mij past.
Vroeger was werken voor mij gelijk aan stress.

Ik kom uit het bedrijfsleven. Niet dat ik dat als kind wilde, in die tijd was dat gewoon zo, je werd opgevoed met 1 doel; zekerheid van inkomen garanderen, dus een vak leren. Naar school.
Oh boy, wat had ik een hekel aan school.
Zo weinig ruimte om jezelf te kunnen zijn.
Ik was een stil meisje in de klas. Ja, achterin de klas met mijn beste vriendin kletsen, dat kon ik wel. Maar verder hield ik mijn mond. Hoe anders is dat nu.
Juist door het pad dat ik gelopen heb in dit leven.
Ik heb mezelf geholpen om zoveel mogelijk als mijzelf te kunnen leven; mijn ritme, mijn manier van werken, mijn soort mensen, ontspannen en lichter, dan ik vroeger dacht dat mogelijk was. Het is wel mogelijk. 
En dat geef ik graag door via mijn werk. Mijn eigen praktijk.

Ik besloot op mn 34e (ben inmiddels 54) dat ik niet tot mn pensioen op kantoor wilde blijven werken. Ik ging op zelfonderzoek uit en ik keek wat er in deze wereld was, waar ik op AAN ging. Dat was werken met mensen, een plek vinden waar mijn gevoeligheid welkom was, en de verbinding met de natuur.

Ik koos een opleiding voor natuurgeneeskunde, ik deed een Reiki cursus, en ik werd helemaal enthousiast van de Chinese geneeskunde; een kijk op de wereld en de mens vanuit de natuur, vanuit energie. JA! dat was mijn ding! Ja, alles is energie, ik weet nog goed dat mijn docent ZenShiatsu in 2012 zei “ja, Marjan, schrijf dat maar op ; alles is energie”, en ik zei haar ‘jazeker, dat staat al op mijn website!’ haha. Ik schreef mijn praktijk bij de Kamer van Koophandel in op 11-11-2011. 

Ik leerde ZenShiatsu; drukpuntmassage, en ‘onderweg’ kwam de opleiding Yin Yoga Docent op mijn pad, die ben ik ook gaan doen.
Access Consciousness volgde; hey, er bestaat een hoofdbehandeling die ons helpt om overtuigingen en oordelen los te laten. Yes, dacht ik, dat is wat voor mijn klanten in de Shiatsupraktijk. Niet doorhebbende wat dit uiteindelijk voor mij en mijn praktijk allemaal positief zou veranderen.
Ik ontdekte op dit pad dat ik van nature helderwetend en heldervoelend ben, en dat ik -zonder dat het een naam hoeft te hebben- kan helen. Licht kan brengen.

Ik leerde nog meer technieken, en kwam erachter dat alles eigenlijk een soort van hetzelfde was; het gaat om de universele energie, het gaat om hart en ziel leven.

Ik genoot ervan om de cursussen in energetisch lichaamswerk te geven in mijn eigen ruimte in het centrum van Wolvega. Ik gaf wekelijks een stuk of 8 yogalessen. En deed veel 1 op 1 sessies. De cursusdagen Access Consciousness Bodyprocessen waren veelgevraagd. Het was een prachtige tijd…..ik groeide en 2018 was een topjaar en ik genoot….

Toen kwam Corona, en viel alles stil.
Maart 2020. Ik onthou niet veel data, maar deze wel. Deze sloeg erin. 

Mijn yogalessen stopten….de cursussen konden niet gegeven worden, de klanten in mijn praktijk bleven weg…..er ontstond een diepe wond.  Geen inkomen, geen hulp die wel werd toegezegd, wel rekeningen…….hoe nu verder? En, met wat ik nu weet, de ‘armoede-wond’ uit eerdere tijden werd opengereten. Dit heb ik met de Soul Realignment voor mezelf kunnen helen. 

Maar ik zou ik niet zijn als ik geen oplossing zou vinden. Ik dacht; ik moet iets leren wat ik online kan geven. Zo kwam ik tot mijn werk aanbieden via Facebook en later ook Zoom. Ik vergeet nooit mijn 1e 21 dagen voor 21 euro actie in mijn Facebookgroep Open je Hartkracht, die heeft mij echt door de tijd geholpen toen. 

Ik koos de Soul Body Fusion® teachertraining, want dat kon ik dan ook aan groepen online geven, en ik voelde de roep om te ontdekken wat de Akasha Kronieken zijn. Ik volgde de Akasha Kronieken Therapeut opleiding. Ook dit kon online, hoe handig.
En na die training ging ik door, ik wilde hier veel meer mee gaan doen, ik volgde de Akasha Soul Realignment®Practitioner training; diepgaande readings kunnen doen MET ook opvolging; clearings, healing.

En zo kwam ik tot wat ik nu doe. Wat je allemaal kunt vinden op deze website.
Een combinatie van energetisch lichaamswerk, coaching, reading.

Het heeft mijn leven zoveel meer ruimte gegeven voor mezelf, leven vanuit mijn eigen ritme, vanuit mezelf zijn, lichter leven, ok zijn met anders zijn dan anderen…..en daarom doe ik wat ik doe, want ik gun dat mijn zielemaatjes ook. Het leven hier kan best hard zijn, en daar waar we zelf invloed hebben kunnen we het voor onszelf lichter maken.

Het leven kan best goed zijn.

Voor inspiratie kun je me vinden op Facebook, gewoon onder mijn naam, of in de besloten Facebookgroep Open Je Hartkracht, waar ik ook regelmatig live kom, of gewoon wat inspiratie en tips deel.

Warme groet, Marjan Laning

Wat ik allemaal leerde;

Studies; natuurgeneeskunde & TCM (energie- en meridianenleer vanuit de Chinese NatuurGeneeskunde), ZenShiatsu therapeuten opleiding, Reiki, Yin Yogadocentenopleiding,

Reiki,
Access Consciousness trainingen;
Access Bars Practitioner & Facilitator,
Access Bodyprocessen Practitioner & Facilitator
Access Energetische Facelift Practitioner & Facilitator
(bijna 5 jaar les gegeven in Access Bars & alle Access Consciousness Bodyprocessen),
Access Talk to the Entities (entiteitenwerk), Access Foundation mindset & clearingwerk, Access House Clearings,

Akasha Kronieken Therapeut,

Soul Body Fusion® teacher & practitioner, Chakra Flush Empowerment® practitioner en inwijder, Merkaba healing practitioner,

Soul Bleuprint & Soul Realignment Practitioner,
Soul Realignment House, Business & Property Clearings.

 

“Er is zoveel mogelijk als je jezelf toestaat jezelf te zijn…….het leven kan lichter”

Herstel de verbinding met jezelf…

Lichter door het leven gaan is een keuze, de verbinding met jezelf aan gaan is de belangrijkste daarin.