cursussen & workshops

Cursus-agenda

ONLINE CURSUSSEN via ZOOM

 

 Vergroot jouw capaciteiten om te ontvangen & channelen

 vrijdag 22 maart 20.00-21.30 (deze is geweest, en de opname is te koop)

Heldere boodschappen vanuit de Bron van licht en liefde ontvangen, en het verschil onderscheiden tussen ego en denkgeest-geklets, en boodschappen uit de Bron, is een oefening.
Als je dit helder hebt, kan het compleet je leven ten goede veranderen. Channeling is een belangrijke manier voor mij om die verbinding te voelen met de Bron, en bracht mij de energie om relaxter en met meer vertrouwen te leven en ondernemen. Zelf werk ik met de Akasha Kronieken. Wat is jouw manier? Ontdek het.
Tijdens deze online workshop via Zoom leer je
– het verschil in ontvangen en channelen, je gaat het meemaken
– ga je jouw capaciteiten om te channelen verder ontwikkelen,
al ben je een beginner, al ben je gevorderd, het zal altijd een nieuw licht voor jou geven op het onderwerp en een interessante beleving zijn.
– channelen voor anderen of voor jezelf, wat is het verschil?
– het effect van channelen op je lichaam en hoe daarmee om te gaan
– hoe je jezelf als een ‘hol vat’ kunt openen en voorbereiden op channelen
– je ontvangt een boodschap voor jezelf als dat zo mag lopen deze avond, en je gaat voor een ander channelen (vraag vooraf iemand om toestemming), mocht je niemand weten, stel ik mezelf beschikbaar…

De tijdsduur is gesteld op anderhalf uur, in de praktijk zal de energie richting geven, ik volg de energie van de deelnemers en de vibe die ons begeleidt.

Als je de opname wilt kopen, dan kan dat, ik vraag er 33,33 voor, en je krijgt er een afgestemde boodschap vanuit jouw Akasha bij (hiervoor geef je dan uiteraard toestemming middels de aanvraag).

 

dinsdagavonden vanaf 23 april OF
woensdagavonden vanaf 18 september 2024;
Akasha & Healing cursus/beleving
(3-maanden Zoom online groepscursus)

20.00 – 21.30 uur (ook via opnames in je mailbox te volgen)

Beschrijving; Zou jij meer willen kunnen vertrouwen op je intuitie, en die guidance van je persoonlijke spiritteam willen beleven?
Jouw gave om je eigen Bron te raadplegen bij diverse levensvragen; jouw Akasha. De verschillende (zelf-) healingtools die je leert en ontvangt zijn heel fijn voor jezelf en kun je ook voor anderen gebruiken. Je wordt ingewijd in de Akasha Kronieken, wat maakt dat je er makkelijker op kan intunen en je leert ermee werken, ideaal voor elke keer dat je in jouw leven tegen vragen en keuzes aan loopt, of als je wilt weten waarom iets gebeurt of wilt vragen wat jouw volgende stap kan zijn.

De lessen worden ondersteund met mails en audio’s. Gaandeweg leer je hoe je voor jezelf ‘zwaarte’ kunt loslaten en raak je ingetuned op de energie van de Akasha, die altijd licht en open, oordeelloos en liefdevol is.

REVIEWS AKASHA & HEALING CURSUS:

Sinds ik ben gestart in januari met deze opleiding wordt er veel opgeschoond, je komt in een mooi proces. Marjan zorgt voor duidelijkheid, opnames die hulp geven en je kan tussendoor jouw vragen stellen. Een mooie opleiding, mijn intuitie is gegroeid. Ik kom meer bij mijzelf en wat mag er nog meer ontstaan?” 

Een mooie opbouw van lessen en heel fijne begeleiding van Marjan, ik verheug me op de les-avonden. Echt even tijd voor jezelf om de diepte in te gaan.”

De prijs is 469 euro.
Betalen in termijnen is mogelijk in overleg en met een aanbetaling van 200 euro.
Meer info over cursusinhoud en exacte data kun je opvragen via het contactformulier in het menu.

Les-opnames & audio-ondersteuning kopen is mogelijk.

 

 

Workshop-agenda

1-daagse of middag-evenementen op locatie

vrijdag 17 mei:
Soul Body Fusion® ontvangen en leren geven;
Relaxter in je lijf en meer rust en stabiliteit in je hoofd
11.00 – 18.00 uur in Jubbega (nabij Heerenveen)

Beschrijving; leer een energetisch proces dat al wereldwijd bijgedragen heeft aan talloze meldingen van healing. en dat hooggevoelige mensen helpt om gemakkelijker met het leven om te gaan. Het verbindt jouw krachtige en lichte ziel met alles wie en wat je bent. Vanaf deze dag kun je altijd jezelf (of een ander) helpen om rust en ontspanning of juist levenszin te ervaren wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Entree is 175 euro.
Aanmelden kan via het contactformulier in het menu.

woensdag 24 april : Reis door de Akasha
13.15 – 17.15 uur in de theetuin Heerlijk Hemelum in Hemelum

Beschrijving; een middagworkshop afstemmen op vrede in jezelf, een energetisch proces ontvangen voor heerlijke ontspanning (aarden en verbinding met jezelf versterken) en een kennismaking met de Akasha Kronieken (een soort Google zoekmachine voor jouw zielsgeschiedenis en bron van informatie als een soort orakel voor jouw levenspad).

Entree is 55 euro. Aanmelden kan via het contactformulier in het menu.
Linkje naar Heerlijk Hemelum waar je nog meer leuke events kunt volgen; www.heerlijkhemelum.nl

woensdag 15 mei:
Soul Body Fusion® voor moeder en kind;
thema energetische zelfbescherming
10.30 – 17.30 uur in Wolvega of directe omgeving

Beschrijving; een workshop, heel geschikt voor gevoelsmensen, deze dag gericht op moeder en kind (alle leeftijden welkom, vanaf 15 jaar) om samen het proces van Soul Body Fusion® te leren, zodat je energetisch sterker en meer ontspannen door het leven kan gaan, en vanaf deze dag altijd elkaar kunt helpen of jezelf kunt helpen om rust en ontspanning te ervaren wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Entree is gebruikelijk 175 euro per persoon, voor deze dag heb ik een prijs gemaakt van 250 euro voor moeder en kind (vanaf 15 jaar) samen
Aanmelden kan via het contactformulier in het menu.
Deze cursus gaat door vanaf 2 ‘setjes’ moeder en kind en ik ontvang max 6 deelnemers.

 

Wil jij Soul Body Fusion® leren?
Soul Body Fusion® is een prachtig energetisch proces dat heel fijn is voor jezelf om te kennen, en aan anderen aan te bieden die graag wat ‘aarding’ en ook ‘verlichting’ willen ervaren. Een betere verbinding met je ziel, je lijf, jezelf. Ik gebruik het zelf regelmatig, en zeker interessant om te leren omdat het handig is om op afstand te geven aan jouw dierbaren of wellicht je klanten.
Dit is een dagworkshop, of 2 middagen, en het kan online of op een locatie, ik plan deze in zodra er aanvragen voor zijn, dus meld je aan als je op deze lijst wilt.

Contact mij gerust via het contactformulier in het menu van deze website.

“Er is zoveel mogelijk…het leven kan lichter, je moet net even ontdekken hoe…en daarom doe ik wat ik doe” aldus Marjan.

Herstel de verbinding met jezelf…

Lichter door het leven gaan is een keuze, de verbinding met jezelf aan gaan is de belangrijkste daarin.