cursussen & workshops: lichter leven, door meer verbinding met jezelf.

Cursus-agenda

ONLINE CURSUSSEN via ZOOM

 

 Vergroot jouw capaciteiten om te ontvangen & channelen

 vrijdag 22 maart 20.00-21.30 

Heldere boodschappen vanuit de Bron van licht en liefde ontvangen, en het verschil onderscheiden tussen ego en denkgeest-geklets, en boodschappen uit de Bron, is een oefening.
Als je dit helder hebt, kan het compleet je leven ten goede veranderen. Channeling is een belangrijke manier voor mij om die verbinding te voelen met de Bron, en bracht mij de energie om relaxter en met meer vertrouwen te leven en ondernemen. Zelf werk ik met de Akasha Kronieken. Maar het kan uiteraard ook via andere wegen, wat is jouw manier? Ontdek het.
Channelen helpt bij het aarden, het IS aardend, want het helpt je centreren en focussen op de essentie van jouw ZIJN, en het herinnert je aan de liefdevolle lichtwezens die er zijn om je te begeleiden door het leven hier op aarde.
Het is makkelijk om verdwaald en verward te raken in het mens-zijn, maar hoe meer je channelt, hoe meer je afstemt en intuned
in het diepe weten dat alles energie is en er altijd mogelijkheden zijn….we zijn onze kern-kracht van weten en het volgen van onze (innerlijke) geleiding vaak vergeten als menselijk wezen in een wereld vol afleiding, conditionering en overprikkeling.
Tijdens deze online workshop via Zoom leer je
– het verschil in ontvangen en channelen, je gaat het meemaken
– ga je jouw capaciteiten om te channelen verder ontwikkelen,
al ben je een beginner, al ben je gevorderd, het zal altijd een nieuw licht voor jou geven op het onderwerp en een interessante beleving zijn.
– channelen voor anderen of voor jezelf, wat is het verschil?
– het effect van channelen op je lichaam en hoe daarmee om te gaan
– hoe je jezelf als een ‘hol vat’ kunt openen en voorbereiden op channelen
– je ontvangt een boodschap voor jezelf als dat zo mag lopen deze avond, en je gaat voor een ander channelen (vraag vooraf iemand om toestemming), mocht je niemand weten, stel ik mezelf beschikbaar…
De tijdsduur is gesteld op anderhalf uur, in de praktijk zal de energie richting geven, ik volg de energie van de deelnemers en de vibe die ons begeleidt.

De entree is 22,22 euro.
Meld je tijdig aan, ik werk met max 15 deelnemers live via Zoom.
Mocht het vol lopen en wil je er graag bij, zal ik een reserve-lijst maken, voor t geval er toch ruimte vrijkomt door afmelding.
Je krijgt de opname gratis erbij, na de bijeenkomst.
Als je er niet bij kunt of wilt zijn, maar wel de opname wilt kopen, dan kan dat, ik vraag er dan 33,33 voor.

 

maandagavonden vanaf 15 april OF
woensdagavonden vanaf 18 september 2024;
Akasha & Healing cursus/beleving
(3-maanden Zoom online groepscursus)

20.00 – 21.30 uur (ook via opnames in je mailbox te volgen)

Beschrijving; Tijdens dit programma van 3 maanden, 9 Zoom sessies, ontvang je en leer je. Je ontvangt tools & healing voor je persoonlijke ontwikkeling; om sterker te worden, relaxter, meer in verbinding met je ontspannen en krachtige zelf en jouw gave om je eigen Bron te raadplegen bij diverse levensvragen; jouw Akasha. De Merkaba gaat je begeleiden; oude ballast loslaten, en reizen naar de 5e dimensie. Ook zal de Chakra Flush Empowerment je helpen oude ballast los te laten en ontvang je Soul Body Fusion® waar ik teacher in ben, en wat jou helpt om de verbinding met jouw zielsweten en zielskracht te versterken. Je wordt ingewijd in de Akasha Kronieken, en leert ermee werken, ideaal voor elke keer dat je in jouw leven tegen vragen en keuzes aan loopt, of als je wilt weten waarom iets gebeurt of wilt vragen wat jouw volgende stap kan zijn.

De lessen worden ondersteund met mails en audio’s. Gaandeweg leer je hoe je voor jezelf ‘zwaarte’ kunt loslaten en raak je ingetuned op de energie van de Akasha, die altijd licht en open, oordeelloos en liefdevol is.

De investering is 469 euro. Meer info over cursusinhoud en exacte data kun je opvragen via het contactformulier in het menu.

Les-opnames & audio-ondersteuning kopen is mogelijk.

PERSOONLIJKE AKASHA & HEALING REIS
1 op 1 dit met mij doen is ook mogelijk. Een ‘healing reis’; leren werken met jouw Akasha en op jou afgestemde healings ontvangen om dit te kunnen leven.
De investering is dan 889 euro.

 

Workshop-agenda

1-daagse of middag-evenementen op locatie

zaterdag 16 maart:
Soul Body Fusion® ontvangen en leren geven;
Relaxter in je lijf en meer rust en stabiliteit in je hoofd
11.00 – 18.00 uur in Wolvega of directe omgeving

Beschrijving; een workshop, heel geschikt voor gevoelsmensen, het geeft je ‘aarding’ en meer verbinding met jezelf, zodat je energetisch sterker en meer ontspannen door het leven kan gaan, en vanaf deze dag altijd jezelf (of een ander) kunt helpen om rust en ontspanning te ervaren wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Entree is 139 euro.
Aanmelden kan via het contactformulier in het menu.

woensdag 24 april : Reis door de Akasha
13.15 – 17.15 uur in de theetuin Heerlijk Hemelum in Hemelum

Beschrijving; een middagworkshop afstemmen op vrede in jezelf, een energetisch proces ontvangen voor heerlijke ontspanning (aarden en verbinding met jezelf versterken) en een kennismaking met de Akasha Kronieken (een soort Google zoekmachine voor jouw zielsgeschiedenis en bron van informatie als een soort orakel voor jouw levenspad).

Entree is 55 euro. Aanmelden kan via het contactformulier in het menu.
Linkje naar Heerlijk Hemelum waar je nog meer leuke events kunt volgen; www.heerlijkhemelum.nl

woensdag 15 mei:
Soul Body Fusion® voor moeder en kind;
thema energetische zelfbescherming
10.30 – 17.30 uur in Wolvega of directe omgeving

Beschrijving; een workshop, heel geschikt voor gevoelsmensen, deze dag gericht op moeder en kind (alle leeftijden welkom, vanaf 15 jaar) om samen het proces van Soul Body Fusion® te leren, zodat je energetisch sterker en meer ontspannen door het leven kan gaan, en vanaf deze dag altijd elkaar kunt helpen of jezelf kunt helpen om rust en ontspanning te ervaren wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Entree is gebruikelijk 139 euro per persoon, voor deze dag heb ik een prijs gemaakt van 250 euro voor moeder en kind samen
Aanmelden kan via het contactformulier in het menu.
Deze cursus gaat door vanaf 2 ‘setjes’ moeder en kind en ik ontvang max 6 deelnemers.

 

Wil jij Soul Body Fusion® leren?
Soul Body Fusion® is een prachtig energetisch proces dat heel fijn is voor jezelf om te kennen, en aan anderen aan te bieden die graag wat ‘aarding’ en ook ‘verlichting’ willen ervaren. Een betere verbinding met je ziel, je lijf, jezelf. Ik gebruik het zelf regelmatig, en zeker interessant om te leren omdat het handig is om op afstand te geven aan jouw dierbaren of wellicht je klanten.
Dit is een dagworkshop, of 2 middagen, en het kan online of op een locatie, ik plan deze in zodra er aanvragen voor zijn, dus meld je aan als je op deze lijst wilt.
De cursusdag kost 139 euro als je deze bij mij in Wolvega komt doen. Ik kom bij jou op locatie (op max een uur rijden vanaf Wolvega) bij minimaal 4 tot 6 deelnemers en dan is de prijs 179 euro, grotere afstanden bespreekbaar.
Contact mij gerust via het contactformulier in het menu van deze website.

“Er is zoveel mogelijk…het leven kan lichter, je moet net even ontdekken hoe…en daarom doe ik wat ik doe” aldus Marjan.

Herstel de verbinding met jezelf…

Lichter door het leven gaan is een keuze, de verbinding met jezelf aan gaan is de belangrijkste daarin.