Energetisch lichaamswerk

Energetisch lichaamswerk,

coaching & healing

via het lichaam…

Emoties…ervaringen…ons lichaam zit er ‘vol’ mee. Vol van.

Ken je dat? Je bent zenuwachtig en je voelt de knoop in je maag. Je hebt ruzie met je man of een goede vriendin, en je krijgt er hoofdpijn van, want je zit te denken en te malen hoe de situatie is ontstaan, en ook ‘hoe krijg je het weer goed?’ Je ontvangt kritiek van iemand en je blijft er maar over denken….ook dat gaat in je lijf zitten. Vol hoofd erbij. 

Misschien heb je eerder in je leven wel iets traumatisch meegemaakt, of iets wat je niet direct als trauma ziet, maar wat wel impact op je heeft gehad. Zoals ik met mijn gokverslaafde ex toen ik 21 was….en in mijn veertiger jaren erachter kwam dat ik wel degelijk een trauma daarvan had opgelopen, wat zo zn effect had op mijn gedrag, maar ook; de mogelijkheden in het leven, die ik hierdoor zelf beperkt hield. 

Ons voelen….het zit in ons lijf, dus moeten we het via ons lijf ook weer los laten. 

Met energetisch lichaamswerk kwam ik er zelf achter hoe heel veel van onze blokkades opgeslagen zitten in ons lijf, lekker ‘weggedrukt’ en met ons hoofd denken we dat we prima in ons vel zitten, we hebben misschien zelfs mindsetwerk gedaan, ons hoofd aan het werk gezet om pijnlijke ervaringen weg te drukken…

en ach, die ruzie van toen, die scheiding van een paar jaar geleden, het overlijden van je dierbare….dat heb je allemaal wel verwerkt. Denk je. Intussen heb je wel last van vermoeidheid, een kort lontje, of vage lichamelijke klachten…

Wat nou, als ik je zeg dat met een aantal energetische sessies je leven echt weer gaat sprankelen? Jij weer gaat sprankelen? 

 

Als je dingen niet verwerkt hebt, dan zit je nog steeds met blokkades in je lijf, en daardoor blokkades in je leven, op dit moment….dan ‘stromen’ dingen niet…je weet niet wat het is, maar op een of andere manier lukt het je niet, jouw wensen en verlangens te leven. Of gewoon te ontspannen.
Je hebt dus onderhuidse blokkades of leegte. 
Met het energiewerk dat ik doe is er echt veel verbetering mogelijk.

 

Een klant van mij kwam depressief binnen en heeft nu een succesvol eigen bedrijf!
Na 3 sessies ging het al een stuk beter met haar, en na 9 sessies zag ze het leven weer zitten,
ze liep rechterop, droeg lichtergekleurde kleding….had een open blik…ze was getransformeerd naar de krachtige powervrouw die altijd al in haar had gezeten, maar weggedrukt was door pijnlijke ervaringen in haar leven.

Een andere klant had wel een praktijk, maar het liep niet echt, na haar 3-maanden traject bij mij straalt zij, en draait haar praktijk lekker. Want ze durft zichzelf nu volop te laten zien en is niet meer bang om opnieuw in een burn-out te raken.

Zo kan het gaan. Een paar voorbeelden uit 10 jaar praktijkervaring.

In energetisch lichaamswerk wordt aandacht geschonken aan het lichaam, dat vele indrukken en invloeden en gebeurtenissen heeft ervaren. Trauma of vervelende ervaringen worden opgeslagen in het lichaam. Dit kan lichamelijke klachten geven, maar ook zo zn effect hebben op hoe je mentaal in het leven staat. Het een is niet los te koppelen van het ander. Ons denken en ons lijf zijn met elkaar verbonden en beinvloeden elkaar.

Ik werk volledig intuitief en dat is ook mijn kracht
Ja, ik leerde technieken, zoals Reiki waar alles mee begon, ik leerde ZenShiatsu, Yin Yoga met aanraking, Access Bars kwam op mijn pad, Chakra healing en Soul Body Fusion® en ik volgde meerdere trainingen om al deze bodyprocessen te kunnen geven EN er les in te geven. Dat ging gepaard met het zelf veelvuldig ontvangen hiervan. En zo ontwikkelde ik mijn eigen stijl….ik ontdekte dat ik vanuit mezelf helende capaciteiten had. 

ik communiceer met lichamen…en de ziel…en herstel de verbinding,
zodat jij thuis komt bij jezelf. 

Het mooie van dit werk is zelfs dat je als ontvanger niet eens hoeft te praten. Het kan wel hoor, maar hoeft dus niet. Want die emoties, die verhalen…die zitten in je lijf…en daar kan ik iets mee 😉

Als ik mijn werk doe, dan doen mijn handen, mijn energie, mijn open staat van zijn, het belangrijkste werk; energetische detox; loslaten van zwaarte of geblokkeerde energie, en weer harmoniseren van lichaam en geest.

Resultaat; lichter door het leven.

Mijn lichaam en bewustzijn doen het werk, het tapt in op jouw lichaam als je bij me bent…en pakt precies dat op wat voor jou en jouw lichaam de verandering gaat brengen waar jij naar op zoek bent. Het is zelfs zo dat zodra je jouw afspraak in mijn agenda hebt staan, dat je al dingen kunt merken….ja, zo werkt energiewerk. Je hoeft ook niet van tevoren te weten welke methodiek je wilt, want wat jouw lichaam nodig heeft, dat voel ik wel als je bij me bent.

Je kunt erop vertrouwen dat als jij het gevoel hebt dat je bij mij moet zijn, dat mijn energiewerk een bijdrage gaat zijn voor jouw lijf en zijn.

De sessies zijn zowel online, op afstand, via Zoom beeldbellen als uiteraard -dat heb ik het liefst- in mijn praktijk in Wolvega, Friesland, te volgen. Ook kan ik op locatie komen, vraag daarvoor naar de voorwaarden.

Naast een eerste pakket van 2  sessies kun je kiezen voor prachtige trajecten als je weet dat je er helemaal voor wilt gaan, een traject is meer dan een aantal sessies, het brengt je extra ondersteuning tussen de sessies door, zoals helpende audio’s en tips op momenten dat je het kan gebruiken;
De Relaxte Ondernemer voor als je een praktijk of business als ZZP’er hebt, of de Herstel de Verbinding en kom ’thuis’ bij jezelf,  voor jou als je geen bedrijf hebt, maar wel graag meer je pure zelf weer wilt belichamen, de verbinding met jezelf versterken.  Mijn klanten zeiden na dit programma “ja, ik ben weer thuis bij mijzelf!”

Deze trajecten heb ik niet beschreven volgens een stappenplan ofzo omdat het maatwerk is, ik stem af op jou en je lijf, en jij geeft aan wat je anders wilt…daaruit rolt van een voorstel van waaruit we verder plannen kunnen maken voor jouw transformatie naar de pure blije jij die jij kunt zijn.

Zoals deze klant na 2 sessies lichaamswerk inclusief de Soul Realignment® en met ondersteunende audio’s aangaf:

je hebt me geholpen om negativiteit weg te halen, waardoor er weer ruimte is voor positiviteit, en liefde voor mezelf, waardoor ik beter kan voelen wie ik ben en wil zijn. Ik ervaar nu rust, vreugde en vrijheid. Je hebt mij ondersteund om weer op mijn gevoel en weten te durven vertrouwen.”

Wil jij een kans maken op een gratis 1e kennismakingssessie?  Even een gesprekje en eens ervaren hoe ik energetisch met jou en jouw lichaam werk? Contact me via het contactformulier, ik maak elke maand ruimte in mijn agenda voor 2 personen voor een gratis korte sessie van 30 minuten om kennis te maken met mijn werk. 

Sessie boeken? OF is een traject wat jou gaat helpen?
Ik werk -bij voorkeur en het meest succesvol- met afname van minimaal 3 sessies
 binnen enkele weken omdat je met de 1e sessie een proces opstart, wat ook opvolging vereist, om goed te integreren,
Persoonlijk afgestemd op jou kan ik een traject voor je aanbieden, vraag gerust. naar de mogelijkheden.

Prijzen.
Een losse sessie incl intake kost 97 euro (en dat is ook incl een nazorg-moment).
Heb je bij mij al meerdere dingen afgenomen, cursus, traject of sessie-pakket, kun je een losse ‘opvolgsessie’ boeken voor 88 euro.
Neem je een pakket af, ben je per sessie voor een lager bedrag klaar, en zet je echt een proces op gang om lekkerder in je vel te zitten; hoofd, lichaam en geest. Een pakket betaal je vooraf ineens. Sessies betaal je ook vooraf of op de dag van behandeling.
Kinderen tot 22 jaar voor 55 euro.
Sta je voor financiele uitdagingen, we kunnen het erover hebben wat er wel mogelijk is, contact me gerust.

 

 

Praktijk Marjan Laning

Omdat je meer jezelf wilt kunnen zijn!