Wat heb jij nodig om meer authenthiek jij te zijn?

Soul Realignment® geeft helderheid over wie je bent, en hoe jij je mooiste leven kunt manifesteren.

Herken jij jezelf hierin?

 

 • Je wilt graag meer rust in je hoofd en lijf.
 • Je wilt graag sterker staan en minder beinvloedbaar zijn door anderen.
 • Je wilt makkelijker loslaten wat jou niet dient.
 • Als gevoelsmens verlang je naar meer gemak in sociale contacten.
 • Wellicht wil je een bloeiende praktijk of bedrijf, of gewoon relaxter leven, maar ondanks alle trainingen die je al deed, en alles wat je eraan doet, gaat het nog niet helemaal zoals jij wilt. 
 • Je wilt jezelf meer laten zien als onderneemster, zodat jouw klanten je kunnen vinden, OF je wilt meer je stem laten horen, je minder stil houden, echt jezelf vrij kunnen uiten, echter merk je dat iets jou tegenhoudt om jezelf volledig te laten zien. 
 • Je ervaart, ondanks dat je jezelf als positief mens beschouwt, toch af en toe dat ‘donkere randje’ en je weet niet hoe je daar vanaf kunt komen. 
 • Misschien ziet alles er bij jou aan de buitenkant zelfs wel goed uit, maar van binnen ben je niet helemaal gelukkig en leef je nog niet je leven zoals jij t liefst zou willen.
 • Je hebt het gevoel dat er echt meer in zit, en vermoedt dat er wat energetische blokkades in de weg zitten, en het is nu weleens tijd om dat aan te gaan pakken. 

Soul Realignment® gaat over leven vanuit wie je van oorsprong bent, op zielsniveau, jouw ‘blauwdruk’ leven, jouw Soul Design.

Negatieve (ook karmische) invloeden worden ‘opgeschoond’ ook in je huis of bedrijf.

Soul Realignment® helpt jou om puur afgestemd, als de jij die je bedoeld bent, die je verlangt te zijn diep van binnen, te leven.

 

Ik werk met de Akasha Kronieken, reading en clearings (opschonen). Dit werkt helend op alle vlakken van jouw bestaan. Daarnaast ben ik allround energetisch healer, zodra je met mij een afspraak hebt staan, gaat dat jou al supporten,
dit vernam ik al van vele klanten.

Wat levert het Soul Realignment programma je op?

 • Je gaat meer rust ervaren, je voelt je lichter (zie foto met ervaring).
 • Je gaat makkelijker bij jezelf blijven, ook in gezelschap.
 • Je gaat je sterker voelen, minder beinvloedbaar.
 • Je weet wie je bent, wat jouw gaves zijn, waar jouw kracht ligt, welke activiteiten bij jou horen en bij kunnen dragen aan jouw persoonlijk ‘succes’ in prive en beroepsleven.
 • Je weet waar blokkades of negatieve invloeden vandaan komen EN je krijgt de tools om ze aan te pakken.
 • Je durft te doen wat je wilt, zoals bijvoorbeeld je pure zelf zonder angst te laten zien, bijvoorbeeld, om je praktijk of bedrijf aan de wereld te laten zien, of om jezelf meer uit te spreken binnen relaties.
 • Angsten, zwaarte, negativiteit….het speelt geen blokkerende rol meer in je leven, ze zijn ofwel weg, ofwel heb je de tools ervoor.
 • Je hebt inzichten in je verleden, hoe dat doorwerkte in het heden. De inzichten geven verheldering, healing en rust. Loslaten van doorgemaakte trauma gaat makkelijker.
 • Voor ondernemers; Je weet nu dat je niet altijd zo hard hoeft te werken, of nog weer een businesscursus hoeft te doen, maar dat het vooral belangrijk is jouw eigen pad te bewandelen, en dit programma leert jou wat jouw pad is en hoe je dat energetisch doet.

Wat mijn klanten zeggen…

“het zwarte randje dat ik altijd voelde is weg!”

“na elke bijeenkomst met jou via Zoom voelde ik me altijd weer geinspireerd en lichter!”

“jouw Soul Realignment® heeft mijn leven veranderd, ten goede, meer rust, meer vertrouwen, en positieve ontwikkelingen….dankbaar!”

“na onze bespreking met wat jij vond in de Akasha over mijn verleden, is er veel losgekomen….er is me veel helder geworden over waar bepaalde dingen die niet liepen vandaan kwamen. Ik ben gestart met het 21-daagse clearingprogramma en ook fysiek merk ik dat ik veel aan het loslaten ben.”

“Sinds onze afspraak gepland was, merkte ik al dat er veranderingen gaande waren, alsof de sessie al aan het werk was!”

“ja, mijn bedrijf loopt beter, doordat ik mezelf nu meer durf te laten zien en ook echt sta, waar ik voor sta, komen er dus meer klanten in mijn praktijk…en ook leuke klanten!”

Wat zijn de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken is een veld van bewustzijn en hier kun je een inkijkje krijgen in wat er eerder in je leven, of in eerdere levens, is gebeurd. Ik noem de Akasha Kronieken ook wel je zielsdagboeken. Je kunt er -als een soort bibliotheek, of internetzoekmachine- alle informatie vinden over je hele leven vanaf het eerste moment van bestaan van jouw ziel tot aan vandaag toe. Alle keuzes die je ooit maakte, al je ervaringen, zijn daar terug te vinden. Wie je van oorsprong bent, en jouw soulpurpose, het is in de Akasha Kronieken te vinden.

Kan iedereen zomaar in jouw Akasha kijken? Nee. Alleen jij, en degene die jij toestemming geeft om een reading voor je te doen, kunnen erin kijken. Een Akasha reader komt alleen die informatie tegen, die jou helpt, die informatie die voor jou op dat moment actueel is en waar jij aan toe bent om aan te kijken en te transformeren.

Wat kan ik jou bieden met de

Soul Realignment® Akasha Reading?

Soul Realignment® Akasha Reading + energetische ondersteuning.

Jij wilt toch ook in alle vrijheid leven? Als jezelf zonder oordeel? Zonder je in te moeten houden?
Met deze sessie ontvang je inzichten over wat jou tegenhoudt daarin. Je krijgt je Soul Blueprint; wie ben je oorspronkelijk, wat zijn je gaven, jouw missie in dit leven,
maar ook -en dat is de Soul Realignment-; welke karmische blokkades zorgen voor die ’tegenstroom’? Ook wordt bekeken of er negatieve energie aanwezig is. Dat gaan we dan verhelderen en ‘opruimen’. 

Je ontvangt een Zoom-sessie beeldbellen waarin ik je alles uitleg, en je een healing/clearing-moment ontvangt, in je mailbox ontvang je een document met de aandachtspunten. Een audio om jou op weg te helpen. Je ontvangt ook een clearingdocument, op jou afgestemd, die je voor 21 dagen gaat doen. Zo raak je helemaal afgestemd op hoe jouw leven bedoeld is. In verbinding met jouw hart en ziel.

Je ontvangt; de reading tijdens een (Zoom) gesprek van 90 minuten, met zielstekening, clearings en 2 x een energetische healingmoment. 

Resultaat is dat je leeft zoals dat helemaal bij jou past, en je kunt makkelijker de dingen manifesteren waar je naar verlangt. Want een verlangen is er niet zomaar; het is een inzage in wat er voor jou mogelijk is.

 

Of kies jij de upgraded versie?
Dan krijg je de Soul Realignment® + 3 sessies Soul Body Fusion®: zielsreiniging, zielsherstel en zielsverbinding.
De Soul Realignment met 2 sessies vraagt een investering van 221 euro, met de Soul Body Fusion® in 3 sessies totaal vraagt het 300 euro van je. 

 

Een Soul Blueprint zonder Realignment kan via mail,
en Soul Realignment gaat middels Zoom beeld-gesprek, of in de praktijk in Wolvega.

Betaling geschiedt vooraf, aangezien ik voorafgaand aan onze afspraak een aantal dagdelen besteed aan voorbereidingswerk.

Omdat dit intuitief werk is, moet je wel rekening houden met het feit dat het kan voorkomen dat ik onze gemaakte afspraak iets moet opschuiven. Komt in principe weinig voor, maar het komt voor 😉

 

 

Herstel de energetische afstemming van je woning en je bedrijf.

Huis & bedrijfsreading met energetische zuivering en daarmee afstemming op jouw zielsexpressie.

Als aanvulling op de Soul Realignment® sessie kun je een Property Realignment® aanvragen. Hier wordt ook weer vanuit de Akasha Kronieken gekeken naar jouw woning en jouw bedrijf. Negatieve energie wordt opgeruimd en jouw woning en bedrijf worden energetisch afgestemd op jou, zodat je in energie de beste omgeving en omstandigheden voor jezelf hebt.

Energiewerk is mijn specialiteit. De ballast of oude ‘jasjes’ opruimen. Het verleden achter je laten. Nieuwe lichte energie neerzetten, zodat jij je volle potentie kan leven. 

Dit kan online, want ik stem af in de Akasha Kronieken. De clearing ontvang je in je mailbox, een schriftelijk en een ingesproken clearing.  

Want als jij verandert, lichter in het leven komt te staan, en je omgeving heeft nog de oude zware energie, dan kan dat onhandig zijn.

Met deze House & Businessclearing worden je woning en je praktijk of bedrijf energetisch gereinigd, zodat het weer helemaal afgestemd is op jou. Dan gaat alles weer lichter.

De prijs is  97 euro. Betaling geschiedt vooraf, en uiteraard is er nazorg, 3 weken na de clearing neem ik contact met je op om te vernemen hoe het gaat en eventueel nog wat aanvullend zuiveringswerk te doen, indien nodig.

 

 

Online consult reading & healing met de Akasha Kronieken

Je kunt bij mij een online consult aanvragen als je een vraag hebt over een huidige situatie, of een healing wilt ontvangen met het Akasha helend licht.

Het Akasha consult gaat via Zoom online. 

De healing vanuit de Akasha gaat via Zoom, omdat we dan met elkaar kunnen praten en ik jou goed kan aanvoelen, je kan tijdens dit consult ook met je levensvragen terecht.

Voor een diepgaander reading & healing vorige levens verwijs ik je graag naar het stuk over de Soul Realignment® wat diepgaand is (ik ben daar 5 uur aan voorbereiding mee bezig) en blokkades of zelfsabotage of negatief karma kan transformeren naar leven vanuit zielsverbinding en innerlijke kracht.

Dit Akasha consult kan een mooie kennismaking zijn als je nog niet weet of je een Soul Realignment® wilt, maar wel levensvragen hebt.

Wil je zelf met de Akasha leren werken, dan bied ik daarvoor een cursus aan, inclusief inwijding & healings, vraag er gerust naar of check de pagina ‘cursussen & workshops’.

De prijs van een online Akasha healing sessie is 97 euro. De opvolging/nazorg krijg je er gratis bij. 

 

“Als je leeft vanuit je zielsverbinding, zul je vanzelf jouw eigen pad in het leven bewandelen met als resultaat: levensgeluk!”

Wat klanten zeggen…

't werkt diep door

“na de sessie merk ik echt een soort fysieke opschoning, het werkt echt diep door. Merk dat ik een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen heb.”
na 2 weken; “ik doe mijn ‘huiswerk’ elke dag en ik merk dat er het een en ander verandert. Meer zelfvertrouwen in mijn weten, de fysieke schoonmaak is rustig geworden. Ik ervaar het als heel helend.”

rustiger

“ik merk dat ik rustiger ben. Verder kan ik er nog niet veel over zeggen omdat ik alles wat je vertelde nog moet verwerken, het was veel informatie, maar zo kloppend, de uitleg over de vorige levens moet ik nog even op me in laten werken. Dat ik me rustiger voel, is wel heel fijn.”

tranen in de ogen

“Je zag dat ik tijdens jouw uitleg van de reading de tranen in de ogen had, en dat is voor mij een bevestiging, wat jij zei klopte helemaal, als ik je moest beoordelen kreeg je allemaal 10-en! Ik weet nu dat ik iets met me meedroeg vele, vele levens, en dat is nu van mn schouders. Een waar cadeautje!’

Dus… kies jij voor meer afgestemd leven?

Praktijk Marjan Laning

Omdat je meer jezelf wilt kunnen zijn!