GELUKKIGER & LICHTER LEVEN, wat als het slechts jouw keuze vraagt?

Classes Access Bodyprocessen
(agenda onderaan deze pagina)

De Access Lichaamsprocessen zijn energetisch. Ze werken met de energie van lichamen. Tijdens de processen wordt het lichaam als het ware uitgenodigd om zichzelf te herstellen. 

Deze processen zullen dingen 'clearen' (opruimen), en naarmate je deze energie vaker ontvangt, of geeft, zal er meer kunnen veranderen. 


Ze werken zowel op dieren als op mensen. Feitelijk werken ze soms beter op dieren, omdat dieren zo bereid zijn om hun lijden en vaste standpunten op te geven om zich goed te voelen. Wat zou er voor jou voor nodig zijn?


Al deze processen zijn ontworpen om jou te faciliteren om meer verbondenheid met je lichaam te hebben. 

Jouw lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genereren, helaas hebben wij zelf vaak standpunten die dat tegenhouden. Elk vastgezet standpunt (gedachte, overtuiging, conclusie) zet je lichaam vast. Iedereen heeft de capaciteit om zichzelf en anderen te helen. 

Alles wat ervoor nodig is, is de bereidheid om aanwezig te zijn, lichamen aan te raken, of iets op afstand van het lichaam met de energie werken, en de feedback ontvangen van het lichaam. Feitelijk ga je in communicatie met het lichaam. Alles wat nodig is, is het uitnodigen van de lichamen naar het aanzetten van het zelfhelend vermogen, terug naar de natuurlijke staat. 

Onderdeel van de cursussen zijn de verbale processen; mondeling energiewerk. Dit helpt om 'op te ruimen' en heet dan ook 'clearings'.


ERVARINGEN

“Vorige week mijn eerste Access Bars Cursus gehad bij Marjan. Het is zoveel meer dan ik ervan verwacht had! Ik heb bijna geen last meer van mijn hersenschudding! Het was echt de moeite waard om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen. Marjan is leuk, vrolijk, positief, inspirerend en weet waar ze het over heeft. Ik heb veel van haar geleerd.”-Ellen


“heel fijn om bij jou te leren en te ontvangen…voelde heel vertrouwd, veilig…betrokken, relaxed…liefdevol..dank je wel voor een mooie dag in Wolvega.”- Mirjam


"het was een heerlijke ontspannen en leerzame dag, en gisteravond laat in bed na de class in verband met een uitje, en toch vanmorgen weer fris, fruitig, energiek, het was echt super,top."- Liesbeth


Classes bij Marjan:

In mijn classes ben ik de uitnodiging voor jou en je lichaam om de verandering mogelijk te maken die jou meer ‘heel’ en ‘lekker in je vel’ doet voelen. Het mooie van deze classes is dat je tegelijk leert en ook zelf ontvangt. 

Mijn doel is om jou en je lichaam meer ruimte en mogelijkheden, meer innerlijke rust, en uiteindelijk energie en blijheid te laten ervaren. Een gevoel van verbondenheid met je lichaam. 

Gezond zijn is daar een natuurlijk gevolg van. 

En dit kun je dan weer doorgeven aan je klanten in je praktijk, of aan je dierbaren thuis. 

In mijn classes is nooit sprake van enige ‘moeten’, ik ben nuchter, open en licht, en met een spirituele inslag, behoorlijk ontwikkeld inmiddels in persoonlijk energiemanagement en bewustzijnstechnieken, en samen kijken we naar wat er mogelijk is, en volgen we de energie…ik speel –afgestemd op jou- met clearings die jou faciliteren naar meer (lichaams-)bewustzijn. Beperkingen in je gedachten, we laten ze gaan.


Clearings zijn een verbaal proces, waarbij we de kracht van woorden, en de energetische lading daarop, toepassen om het bewustzijn te openen. En onbewuste beperkingen (overtuigingen of conclusies die ons vastzetten) kunnen we op die manier laten gaan.

Na een bodyproces class ontvang je nog een opvolgmail met ook nog een audio, voor de deelnemers ingesproken ontspanning en clearings, eventueel energypull. Ik stem echt af op de ontvangers. 

Na de class kun je deelnemen aan speciale bodyproces swaps die ik na de class organiseer, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen, en ook zelf ontvangen. Neem contact op bij interesse.

Check ook facebookpagina @innerlijkerustenkracht


PROTOCOL COVID-19

Uiteraard respecteer ik de bezorgdheid omtrent Covid-19 en daarvoor heb ik een procotol opgesteld. Bij ziekte, hoesten, verkoudheden en koortsklachten blijven we thuis is een belangrijk begrip, en verder uiteraard aandacht voor de wensen op gebied van persoonlijke ruimte en handhaving van hygieneregels. 

meer info via mail

Evenementen

Dagcursussen voor de komende periode: 

 zaterdag 8 okt, 31 okt

2020

ACCESS BARS; Rust in je hoofd, lijf en leven, innerlijke kracht, met 1-daagse cursus/belevingsdag

Hoofdaanraakmethode en technieken voor meer gemak, zelfvertrouwen en heerlijke ontspanning (je krijgt een handboek mee, dus je hoeft deze dag alleen maar te ontvangen en er te zijn en genieten).

€ 300

per kaartje

vrijdag 25 september

2020

Breek vrij uit je trauma

Bodyprocessen & clearings om weer innerlijke rust te ervaren en verbinding met je innerlijke kracht herstellen. Voor jou als je perfectiedrang (niet goed genoeg) of stress hebt ontwikkeld vanuit een 'foute' relatie, of trauma vanuit langdurige angst, of bij gebruik van drugs, alcohol etc.

€ 150

per kaartje

vrijdag 16 oktober   

2020

Belichaming van plezier! Zet het LICHT in jou AAN; verhoog je frequentie! Cursus/healingdag 

leer en ontvang 2 heerlijk verruimende bodyprocessen (aanraking van het geklede lichaam en de frequentie verhogen) En...tja, je 'hoofd' mag dan vast ook het een en ander los laten, dus ook het proces & clearings daarvoor gaan we beleven. 

€ 175

per kaartje

zaterdag 4 oktober  middag

cursus 

2020

Energetische EHBO bij mens en dier. Cursus/healingdag 

leren werken met energiestromen bij pijnen, bij stoffen die ergens in zitten (eten of lichaam, bv zwellingen) en die er niet horen, deze weghalen, bv zure sap minder zuur maken), leren hoe je makkelijker omgaat met 'lastige' mensen. 

Je ontvangt en leert 1 bodyproces voor het cellulair geheugen; zo kunnen je lichaamscellen zich herstellen bij wondjes, na een operatie, bij littekens, bij een valpartij, of bij bijvoorbeeld een zere schouder.


€ 85

per kaartje

op aanvraag

2020

Access Energetische Facelift Class 

Een fijne ontspannende healing die niet alleen het gezicht verzorgt, maar ook je hele lijf. Een relaxte uitstraling is het effect. Goed voor je hele lichaam. Mensen gaven aan verlichting te ervaren bij hoofdpijnen, huidklachten, onzekerheid, hormonale klachten en verlegenheid, het gaf mensen meer zelfvertrouwen en zekerheid. Tijdens deze sessie worden vele energieprocessen in je lichaam 'aangezet' voor stimulering zelfhelend vermogen, lichamelijk EN geestelijk.

 260

per kaartje

zaterdag 10 oktober 

2020

Immuunsysteem versterken en immuniteit voor de 'gekte/ziekte' van de mens opbouwen (2 bodyprocessen ontvangen en leren geven) 

Technieken leren voor zelfhealing EN voor anderen faciliteren middels aanraken van het lichaam over de kleding heen, ook op afstand van het lichaam, een healing voor hele lichaam en geest

 165

per kaartje