GELUKKIGER & LICHTER LEVEN, ook als je 'anders' bent,
wat als het echt makkelijker kan?

Classes Access Bars &
Energetische Bodyprocessen 

& Cursussen persoonlijke ontwikkeling voor coaches, lichaamswerkers, creators


(agenda op te vragen via contact en inzage onderaan op deze pagina)


Ook prive training/healing mogelijk.

VANUIT MIJN EIGEN ERVARINGEN & opleidingen/coachtrajecten op gebied van bewustzijnstrainingen, energetisch lichaamswerk, en ondernemen

kan ik jou begeleiden om je leven en praktijk/bedrijf op jouw eigen manier te laten bloeien.


ERVARINGEN van klanten

“Vorige week mijn eerste Access Bars Cursus gehad bij Marjan. Het is zoveel meer dan ik ervan verwacht had! Ik heb bijna geen last meer van mijn hersenschudding! Het was echt de moeite waard om anderhalf uur heen en anderhalf uur terug te reizen. Marjan is leuk, vrolijk, positief, inspirerend en weet waar ze het over heeft. Ik heb veel van haar geleerd.”-Ellen


“heel fijn om bij jou te leren en te ontvangen…voelde heel vertrouwd, veilig…betrokken, relaxed…liefdevol..dank je wel voor een mooie dag in Wolvega.”- Mirjam


"het was een heerlijke ontspannen en leerzame dag, en gisteravond laat in bed na de class in verband met een uitje, en toch vanmorgen weer fris, fruitig, energiek, het was echt super,top."- Liesbeth


Access Bodyproces Classes bij Marjan:

Mijn classes zijn altijd ook een dag van healing voor jou en jouw lichaam, jouw leven. De Access Bodyprocessen zijn uniek, werkend niet alleen op lichamen, maar ook zeker op het hele wezen, het onbewuste, waar we veelal uit functioneren wordt ook aangeraakt, dus heel holistisch. 

In mijn classes ben ik de uitnodiging voor jou en je lichaam om de verandering mogelijk te maken die jou meer ‘heel’ en ‘lekker in je vel’ doet voelen. Het mooie van deze classes is dat je tegelijk leert en zelf ontvangt. 

Mijn doel is om jou en je lichaam meer ruimte en mogelijkheden, meer innerlijke rust, en uiteindelijk energie en blijheid te laten ervaren. Een gevoel van verbondenheid met je lichaam. 

Gezond zijn is daar een natuurlijk gevolg van. 

Meer gemak met geld ook, zeker niet onbelangrijk als je zelf een praktijk hebt.

En dit kun je dan ook weer doorgeven aan je klanten in je praktijk, of aan je dierbaren thuis. 

In mijn classes is nooit sprake van enige ‘moeten’, ik ben nuchter, open en licht, en met een spirituele inslag, behoorlijk ontwikkeld inmiddels in persoonlijk energiemanagement en bewustzijnstechnieken, en samen kijken we naar wat er mogelijk is, en volgen we de energie…ik speel –afgestemd op jou- met clearings (verbale opruimtechnieken) die jou faciliteren naar meer (lichaams-)bewustzijn. Beperkingen in je gedachten, we kunnen ze laten gaan.


Check ook facebookpagina @innerlijkerustenkracht


CURSUS PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

De cursussen voor persoonlijke ontwikkeling vinden plaats in een 1 op 1 setting.

Het is coaching, begeleiding, healing, clearing, een veelomvattende begeleiding naar meer jou zijn, vanuit lichtheid en gemak je mooiste leven in bestaan brengen.

Neem contact op als je meer wilt weten over wat er voor jou mogelijk is.


PROTOCOL COVID-19

Uiteraard respecteer ik de bezorgdheid omtrent Covid-19 en daarvoor heb ik een procotol opgesteld, dat wordt toegestuurd bij de bevestiging van je afspraak/class deelname. 

NU OOK ONLINE MOGELIJKHEDEN VOOR HET LEREN EN ONTVANGEN VAN ENERGETISCHE BODYPROCESSEN, informeer gerust.


Let op; afmelden voor een cursus kan tot 2 weken voorafgaand aan de cursusdag kosteloos, is de termijn korter, betaal je 50%, indien er geen nieuwe datum binnen 4 weken wordt gepland.

meer info via mail

Evenementen

(Dag-)cursussen voor de komende periode: 

29 april of 9 mei

2020

Access Energetische Facelift Class 

Een fijne ontspannende bodyhealing, met vooral aanrakingen op en rond je hoofd, die niet alleen het gezicht verzorgt, maar ook je hele lijf. Een relaxte uitstraling is het effect. Goed voor je hele lichaam. Mensen gaven aan verlichting te ervaren bij hoofdpijnen, huidklachten, onzekerheid, hormonale klachten en verlegenheid, het gaf mensen meer zelfvertrouwen en zekerheid. Tijdens deze sessie worden vele energieprocessen in je lichaam 'aangezet' voor stimulering zelfhelend vermogen, lichamelijk EN geestelijk.

Aanmelden? klik hier.

 260

per kaartje

 18 februari

2020

ACCESS BARS; Rust in je hoofd, lijf en leven, innerlijke kracht, met 1-daagse cursus/belevingsdag, op aanvraag.

Hoofdaanraakmethode en technieken voor meer gemak, zelfvertrouwen en heerlijke ontspanning (je krijgt een handboek mee, dus je hoeft deze dag alleen maar te ontvangen en er te zijn en genieten).

Meld je aan via deze link.

€ 300

per kaartje

vanaf 18 maart 

2020

Leer jezelf healen, tijdens wekelijkse live uitzendingen op facebook, healing & clearings, online in een maandelijks betaalbaar membership

Sit back & relax. Jij mag in deze online sessies heerlijk gaan ontspannen en je hoeft alleen maar te willen ontvangen wat ik zeg en deel. Ik breng jou in een staat van ontspanning, ik help je 'op te ruimen' wat jou in de weg zit in je hoofd EN ik leer je zelfhelingstechnieken, die je ook weer (in je praktijk of prive) door kan geven aan anderen. Vraag gerust meer info 

Aanmelding via deze klik.

 97,00

voor 2 maanden of 55,- per maand

 op aanvraag

2020

Zet jouw basis neer voor jouw praktijk met energetisch lichaamswerk. 


Wil jij een praktijk opbouwen in energetisch lichaamswerk? Dan is het belangrijk om een mooie basis te hebben. Ik kan jou coachen in het zijn van die coach/behandelaar, die jij wenst te zijn. Daarbij geef ik je een aantal trainingen in het geven van energetisch lichaamswerk. 

Nadat jij hebt gekozen, wat jij wilt aanbieden in jouw praktijk, en voor wie,
kun je een aantal bodyprocessen uitkiezen die ik je ga leren.
De basis zal zijn Access Bars met Access Energetische Facelift, en een aantal bodyprocessen waarmee jij je kunt onderscheiden of waarmee jij je kunt richten op bepaalde klanten.
Welke doelgroep vind je leuk? Wat is dan handig om aan te kunnen bieden? 

In overleg met jou maken we dan een programma om jouw fundering neer te zetten. 

Access Bars 300 euro,
Access Energetische Facelift 260 euro,
2 Bodyprocessen 175 euro
en een prive sessie op maat 150 euro is het begin, in overleg kan uitbreiding toegevoegd worden. 
Met officiele certificaten.

Meld je aan via deze link.


€ 885,- starttarief, uiteindelijke investering is afhankelijk van wat je wilt leren, wie je wilt zijn.

per kaartje

 15 mei en op aanvraag

2020

Zet je sprankels weer aan en verhoog je energetische frequentie.


Wat ontvang je?

2 energetische bodyprocessen ontvangen EN leren geven. 


Werken aan jezelf (en jouw praktijk/leven) was nog nooit zo relaxt. 


Aanmelding kan via deze link.


Geheel verzorgde dagcursus.
Met officiele certificaten.


€ 167,-

per kaartje

 16 mei en op aanvraag

2020

Maak jezelf niet langer klein!


Deze bodyprocessen helpen jou om daar waar jij zo je best doet om relaties in harmonie te doen verlopen, en eigenlijk teveel rekening houdt met anderen en te weinig met jezelf, waardoor je jezelf 'kwijt' raakt, om dit terug te zetten, zodat jij weer goed die verbinding met jezelf merkt, en makkelijker keuzes maakt voor jezelf, beter zorgen voor jezelf dus.


En dan ook nog een proces die jou 'opent' voor meer mogelijkheden in jouw leven en met jouw lijf. Wat zou jij graag willen, maar kies je toch niet, want iets houdt jou tegen?Aanmelden via deze link.

 


€ 195,00 

per kaartje

 31 okt-4 nov en verder

2020

Meer gemak met en in je praktijk, 4-daagse online. op FACEBOOK. (inmiddels besloten dat deze groep blijft bestaan tot in december).

Bijna dagelijks worden mij vragen gesteld door lichaamswerkers, Access Bars & Body Practitioners, hoe ik met allerlei dingen omga in mijn praktijk. Omdat het al jarenlang mijn dagelijks werk is, ik er ook trainingen in geef, en het superleuk vind om 'collega-ondernemers' te inspireren en tips te geven, heb ik besloten een 4-daagse online te geven, waarin ik de meest gestelde vragen behandel. Je kunt bij je aanmelding ook je vragen laten weten, dan neem ik ze mee in deze 4-daagse. 

Hoe zou t voor jou zijn, meer gemak en plezier in je praktijk? DEZE GROEP IS NOG STEEDS ACTIEF; kom er gerust bij.


€ 0 

per kaartje

op aanvraag

2020

Breek vrij uit je trauma

Bodyprocessen & clearings om weer innerlijke rust te ervaren en verbinding met je innerlijke kracht herstellen. Voor jou als je perfectiedrang (niet goed genoeg) of stress hebt ontwikkeld vanuit een 'foute' relatie, of trauma vanuit langdurige angst, of bij gebruik van drugs, alcohol etc. Na de cursusdag krijg je ook nog een 'terugkom'dag, met persoonlijke sessie. Meld je aan via deze link.

€ 195

per kaartje

op aanvraag    

2020

Belichaming van plezier! Zet het LICHT in jou AAN; verhoog je frequentie! Cursus/healingdag 

leer en ontvang 2 heerlijk verruimende bodyprocessen (aanraking van het geklede lichaam en de frequentie verhogen) En...tja, je 'hoofd' mag dan vast ook het een en ander los laten, dus ook het proces & clearings daarvoor gaan we beleven. 

link voor aanmelden.

€ 175

per kaartje

 middag

cursus op aanvraag

2020

Energetische EHBO bij mens en dier. Cursus/healingdag 

leren werken met energiestromen bij pijnen, bij stoffen die ergens in zitten (eten of lichaam, bv zwellingen) en die er niet horen, deze weghalen, bv zure sap minder zuur maken), leren hoe je makkelijker omgaat met 'lastige' mensen. 

Je ontvangt en leert 1 bodyproces voor het cellulair geheugen; zo kunnen je lichaamscellen zich herstellen bij wondjes, na een operatie, bij littekens, bij een valpartij, of bij bijvoorbeeld een zere schouder.


€ 85

per kaartje

  29 mei en op aanvraag

2020

Immuunsysteem versterken, lichamelijk EN geestelijk; rust in je hoofd en een ontspannen en vitaal lijf en leven.

  (2 bodyprocessen ontvangen en leren geven) 

Technieken leren voor zelfhealing EN voor anderen faciliteren middels aanraken van het lichaam over de kleding heen, ook op afstand van het lichaam, een healing voor hele lichaam en geest. Vraag gerust meer info over deze processen. Access Bodyprocessen werken uniek, incl effect op mindset/onbewuste. Holistisch.

Aanmelding via deze klik.

 165

per kaartje

0