Ontdek Soul Body Fusion® voor meer rust, vertrouwen, bezieling en blijheid!

Herken jij jezelf hierin?

 

 • Je wilt graag iets leren kennen wat jou meer rust in je hoofd en lijf geeft.
 • Je wilt graag sterker staan en minder beinvloedbaar zijn door anderen.
 • Je wilt makkelijker kunnen ‘aarden’, beter bij jezelf blijven EN ook die verbinding met jouw ziel graag versterken. 
 • Je wil meer gemak met je hooggevoeligheid als je met mensen omgaat.  
 • Je wilt jezelf meer kunnen zijn en makkelijker voor jezelf opkomen; je grenzen ook echt aangeven in plaats van alleen maar eraan denken en het niet doen. 
 • Je ervaart, ondanks dat je jezelf als positief mens beschouwt, toch af en toe dat ‘donkere randje’ en je weet niet hoe je daar vanaf kunt komen. 
 • Misschien ziet alles er bij jou aan de buitenkant zelfs wel goed uit, maar van binnen ben je niet helemaal gelukkig en leef je nog niet je leven zoals jij t liefst zou willen.
 • Je hebt het gevoel dat je een stukje verbinding mist met jezelf, met je ziel….of je hebt t gevoel dat je niet helemaal compleet bent, energetisch. 
 • Misschien ervaar je angsten, onzekerheid of lukt het je niet om je basis in het leven op orde te krijgen; werk en inkomen, wonen, lichamelijke fitheid, eigenlijk zit je vaak meer in je hoofd dan dat je aanwezig bent in je lijf en leven.

Soul Body Fusion® is een energetisch proces dat goed kan helpen als je hooggevoelig bent en moeite hebt om jezelf energetisch te beschermen.

Soul Body Fusion® kan worden toegepast met en zonder aanraking, dus ook op afstand of online.

 

Resultaat Soul Body Fusion®;
je voelt je meer ontspannen, je ervaart meer energie om dingen te doen, je voelt je ‘sterker’ om jezelf te zijn, je voelt je lichamelijk beter
.

Soul Body Fusion® is een energetisch proces dat jou in staat stelt om jouw krachtige prachtige ziel totaal met elke lichaamscel en alles wie en wat jij bent, samen te smelten. Het herstelt je chakra’s en aura, het helpt je om meer in je lichaam te ‘zakken’. Deze verbinding is nodig om je basis in het leven in bestaan te brengen; je werk en inkomen op jouw manier, je wonen en je lijf gezond.

Veel spirituele mensen, of mensen die hooggevoelig zijn, waaronder vaak hulpverleners, mensen werkzaam in de zorg of healers, coaches en therapeuten, zijn niet goed ge-aard, en zitten daardoor relatief veel in het hoofd. Met Soul Body Fusion® kunnen we weer helemaal in ons lijf aanwezig zijn, met als gevolg dat we meer rust en vertrouwen ervaren en de levenslust aan staat, zodat we ons leven kunnen vormgeven zoals dat het beste bij ons past.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Je kunt haar website vinden op www.jonettecrowley.com. De landelijke website waar je nog meer informatie kunt vinden is www.soulbodyfusion.nl .

Wat levert het leren of ontvangen van Soul Body Fusion® je op?

 • Je gaat meer rust ervaren.
 • Je gaat makkelijker bij jezelf blijven, ook in gezelschap.
 • Je gaat je sterker voelen, minder beinvloedbaar.
 • Het helpt je door veranderprocessen in je leven heen.
 • Je durft te doen wat je wilt, zoals bijvoorbeeld jezelf meer uit spreken binnen allerlei vormen van contact met anderen.
 • Angsten, zwaarte, negativiteit….het blokkeert je niet meer, ofwel het is weg, ofwel heb je de tool ervoor om jezelf te helpen.
 • Je hebt een energetisch eerste hulplijn, als je het zelf leert toe te passen (vraag gerust info over de voor jou best passende manier om dit te leren).
 • Voor ondernemers; dit maakt dat jij lekkerder in je vel zit, je makkelijker de energie van anderen los kunt laten, je makkelijker ingang krijgt naar jouw Akasha of die van anderen, en jouw sessies krachtiger worden. Je kunt op afstand werken, online, maar ook in je praktijk zonder aanraking, als je mensen ontvangt die liever geen aanraking ontvangen.

Wat mijn klanten zeggen…

“het zwarte randje dat ik altijd voelde is weg!”

“na elke bijeenkomst met jou voelde ik me altijd weer geinspireerd en lichter!”

“jouw werk heeft mijn leven veranderd, ten goede, meer rust, meer vertrouwen, en positieve ontwikkelingen….dankbaar!”

“Sinds onze afspraak gepland was, merkte ik al dat er veranderingen gaande waren, alsof de sessie al aan het werk was!”

“ja, mijn bedrijf loopt beter, doordat ik mezelf nu meer durf te laten zien en ook echt sta, waar ik voor sta, komen er dus meer klanten in mijn praktijk…en ook leuke klanten!”

Hoe gaat dat nou precies, zo’n Soul Body Fusion®?

Bij een Soul Body Fusion® sessie kunnen we in een stoel tegenover elkaar zitten, we kunnen via online Zoom beeldbellen werken, of je mag lekker plaatsnemen liggend op de behandeltafel, net wat jij wilt. Je wordt ondergedompeld in een hoog geharmoniseerd veld dat jou helpt om naar een hogere trilling te komen, een hogere vorm van energie. Terwijl je in dit veld bent, komt de energie van jouw hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces noemen we Soul Body Fusion®. 

ik geef het proces dan door in 2 sets van 10 minuten. Een consult duurt echter langer dan 20 minuten, omdat je vooraf en naderhand ook het een en ander bespreekt, en ik je nog tips kan geven, tools kan geven,  meestal is minimaal 45 minuten en vaak een uur gebruikelijk voor een sessie met
Soul Body Fusion®.  Als je nieuw bent met Soul Body Fusion® dan wordt aangeraden om te starten met 3 wekelijkse of 2-wekelijkse sessies. Daarna kun je naar wens af en toe een losse sessie plannen. 

Ik begeleid je met mijn stem, en er zijn momenten van stilte. Ik faciliteer in feite de totstandkoming van het proces, jouw ziel wil van nature wel met jou verbinden, tijdens dit proces stel jij je ervoor open en ik begeleid je erbij. Je kunt tijdens dit proces een tintelend gevoel ervaren, of meer ‘aarding’ en ontspanning. Na de sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij en meer in contact met hun eigen kracht. Uiteindelijk gaat het om wat je merkt daarna. In de tijd daarna, de dagen daarna ga je het merken, meer rust, ontspanning en inspiratie, levenszin, is wat ik vaak hoor, beter eigen grenzen neerzetten en minder last van hooggevoeligheid wordt ook vaak gemeld.

Blokkades, emoties, spanningen worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt.
Angsten en trauma’s kunnen met dit proces ook losgelaten worden.

Wat kan ik jou bieden met Soul Body Fusion®?

Basispakket 3 sessies Soul Body Fusion® 

Met deze 3 sessies ontvang je de basis voor een energetische staat van zijn vanuit zielsverbinding.

Zo raak je helemaal afgestemd op hoe jouw leven bedoeld is. In verbinding met jouw hart en ziel.

We ontmoeten elkaar online via Zoom of in de praktijk in Wolvega.

Je krijgt wekelijks, of 2-wekelijks een sessie.

De prijs is 222 euro in de praktijk in Wolvega, of 199 euro voor 3 online sessies.

 Een losse sessie -nadat je de basis van 3 sessies hebt ontvangen- kost 79 euro online en 88 in de praktijk in Wolvega.

Neem je een Soul Realignment® reading & clearings bij mij af, dan ontvang je al 2 sessies Soul Body Fusion® OF Chakra Flush Empowerment, ik kies dat op afstemming wat jouw lichaam, jouw energie, nodig heeft. Je kunt dan een losse sessie bijboeken na jouw 2e online sessie voor 79 euro.

 

 

‘Herstel de Verbinding’
21-daags persoonlijk afgestemd programma met Soul Body Fusion®

Herstel de verbinding met je ziel.

In dit programma ontvang je
* basispakket 3 sessies
* persoonlijke begeleiding 21 dagen via mail

om jou energetisch te begeleiden naar meer verbinding met je lijf, je ziel, meer ontspanning, vertrouwen, ‘aarding’ en afstemming op jouw pure zelf.

Energetische bescherming kan een onderdeel zijn van waar ik je bij help,
het programma is altijd op jou afgestemd.

De prijs is op dit moment 297 euro.

Wil je een Soul Realignment® erbij, om oude blokkades op te ruimen, meer jouw zielsblauwdruk te kennen en te gaan leven, dan is de prijs 394 euro.

 

Cursusdag Soul Body Fusion®

Je kunt bij mij een cursus volgen om zelf te leren werken met de Soul Body Fusion®. Gewoon voor jezelf, of om het ook voor anderen in te zetten. Je krijgt een certificaat en je bent dan gecertificeerd om het professioneel aan te bieden.

De cursus kan bij mij in Wolvega, of op locatie.

Hoe fijn zou het zijn om je eigen eerste hulp energetische rust en vertrouwen zelf te kunnen inzetten?

De cursus is te ontvangen bij mij in Wolvega of directe omgeving, of via Zoom online. 

Op vrijdag 17 mei geef ik een Soul Body Fusion® cursusdag in Jubbega, dat is nabij Heerenveen, op een gezellige landelijke plek.

 

Soul Body Fusion® heeft wereldwijd bijgedragen aan talloze meldingen van bijzondere healing, en verhoogt (meetbaar) je bewustzijnsfrequentie.

Wat klanten zeggen…

ik nam ontslag

“het zat er al aan te komen, ik ging met tegenzin naar mn werk, maar ik voelde me verantwoordelijk, wat moesten mijn collega’s en het bedrijf zonder mij?…..Ik was wel na 2 sessies al zover dat ik niet meer op alle vragen voor extra werkdiensten ‘ja’ zei. Ik ging beter voor mezelf zorgen. Het idee van een eigen praktijk ging sluimeren. Na het basispakket van 3 sessies Soul Body Fusion® koos ik het ook zelf te leren, en ineens was het daar. De beslissing. Ik heb ontslag genomen. Nu is het tijd voor mij. Wat een rust. Wel even wennen. Maar zo blij dat ik het eindelijk deed. Nu ga ik me richten op wat ik verder wil gaan doen met mijn eigen praktijk. Ik ben weer VRIJ, en zoveel meer mezelf, heerlijk.”

ineens begreep ik waarom 3 sessies de basis is!

“ik merkte na de 3e sessie dat ik -na een periode van onrust door alle veranderingen- ineens wel kon stoppen met roken!

Ik voel dat het me sterker heeft gemaakt, als persoon, ik ervaar dat als dat ik niet meer altijd tegen iedereen aardig ben…maar jij vertelde me dat dat kwam doordat ik altijd gewend was om ervoor te zorgen dat iedereen tevreden is….ik hield mezelf in en paste mezelf aan om het iedereen naar de zin te maken. Dat is nu anders. Het is rustiger in mijn hoofd, ik voel me zekerder van mezelf en ik ben vaker blijer, merk ik.”

zachter voor mezelf

“ik wilde zachter voor mezelf worden, en dat ik meer kon vertrouwen op mijn gevoel. Dat is gelukt. Heel blij mee.” 

Heb je het gevoel dat jij en je ziel, lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Voelt het voor jou alsof je niet ge-aard bent? 

Praktijk Marjan Laning

Omdat je meer jezelf wilt kunnen zijn!