Wil jij ook gewoon wat lichter door het leven?
Energetisch lichaamswerk is de sleutel.

Omdat onze 'pijn' en 'blokkerende overtuigingen' zitten opgeslagen in ons bewustzijn en het lichaam, energetische 'opruiming' is de sleutel tot heelwording.

Over mij

leven en ondernemen vanuit bewuste keuze voor een goed leven voor mezelf en bijdragen aan een lichtere wereld.


Ik wilde lichter leven, ik wilde het beter voor mezelf, makkelijker en leuker.

Als klein meisje was ik al iemand die graag zorgde voor harmonie in haar omgeving; als iedereen maar tevreden was, dan was ik ook tevreden. 


En als je dan een beroep moet gaan kiezen.....en je vindt veel leuk, en weet het eigenlijk niet.....ik kende mezelf niet eens goed....wat dan? 

Omdat ik goed was in taal, en het leuk vond om dienstverlenend bezig te zijn, als klein meisje 'kantoortje speelde' of 'de juf' en in die tijd het belangrijker was dat je werk en inkomen had, dan dat je deed waar je hart naar uitging, werd ik secretaresse. 

Ik hopte van de ene werkgever naar de ander, verveelde me snel als ik na een paar maanden doorhad hoe alles werkte of ging weg omdat de werksfeer me niet beviel. Dacht dat ik het binnen kantoor hogerop wilde bereiken, totdat ik korte tijd officemanager was, leiding mocht geven, en dat toch niet zo goed beviel....

Heb ook nog een tijdje in een kledingzaak gewerkt, want mode was mijn hobby destijds. Ik zag al gauw wat erbij kwam kijken om bedrijfsleidster te zijn van een kledingzaak, en dat ambieerde ik niet. Ik zocht een andere uitdaging. 


Sinds mijn 34e ging ik bewust op zoek naar een andere manier van leven. Ik wilde weg uit dat kantoorleven, had inmiddels wel begrepen dat ik het daar niet ging vinden. En de gedachte 'ik leef toch niet om te werken de hele tijd, ik wil ook genieten van leven' had ik vaak. 


Inmiddels ben ik 52 en werk ik alweer 10 jaar volledig zelfstandig. Door trainingen te volgen waar ik blij van werd, energetisch lichaamswerk te leren en coaching te ontvangen ben ik sterker geworden, blijer, en heb mezelf beter leren kennen, waardoor de keuzes daarna me steeds verder brachten naar wat echt bij mij past. 

Zo heb ik in de afgelopen jaren mijn gaven en talenten ontdekt en ontwikkeld, mijn eigenwijsheid als gave omarmd. 

Ik ontdekte dat ik energie kan veranderen, in mensen, in lichamen, in ruimtes.

Mensen verlaten mijn praktijk altijd lichter. Ruimtes waar ik werk of gewerkt heb voelen altijd lichter aan.


Ik geef sessies energetisch lichaamswerk, en coaching en training naar lichter leven, en meer innerlijke kracht. Daarnaast geef ik cursussen in energetisch lichaamswerk en persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb 9 jaar yogalessen gegeven in groepsverband, dat doe ik nu nog af en toe in de vorm van privelessen.

Ik vind het heerlijk om te zien wat er mogelijk is, als ik mensen coach, train en energetisch ondersteun in mijn trajecten, of door een workshop heen begeleid. Mensen worden relaxter, krachtiger, krijgen meer vertrouwen, voelen zich gelukkiger. Dat de lichamelijke gezondheid ook nog positief wordt ondersteund is een mooie en waardevolle bijkomstigheid. Ik richt me vooral op 'uit het denkhoofd, en in je lijf aanwezig, verbonden met je hart en ziel'. Want daarvan wordt je gelukkiger en de wereld een stukje lichter.


En daarom doe ik nu dit werk. Anderen laten merken en weten wat er mogelijk is. Met veel studie vanuit Access Consciousness en nu Soul Body Fusion® leef ik zoveel bewuster en besef ik dat alles keuze is, en we het zelf cre-eren. Ik begeleid graag anderen ook naar dat lichtere leven, waarvan ik weet dat het mogelijk is. 


Abonneren op mijn agenda mailings?

klik dan hier


Ingewijd in Merkaba - werken met AE Metatron

Ingewijd in Akasha Kronieken

Leven vanuit verbinding

In 6 stappen naar lichter leven, vanuit verbinding met jezelf, vraag het e-book gratis aan via deze link

Achtergrond van mijn bedrijf

- gestart in 2011 met een voedingsadviesbureau, vanuit de kennis van de Chinese Energetische voedingsleer. De algemene dieetleer en therapeut orthomoleculaire voedingsleer heb ik ook in mijn pakket.

- 2010 Quantum Touch cursus

- juni 2011 REIKI

- september 2012 kwam Zen Shiatsu op mijn pad (=drukpuntmassage vanuit de kennis van energiebanen/meridianen). Deze therapeutenopleiding gedaan tot 2016.

- 2012 start yogalessen geven

- 2016 Yin Yoga Medical opleiding, aansluitend op de Yin Yoga Docentenopleiding

- 2016 t/m 2020 Access Consciousness :

Vanaf 2017 tot 2020 gaf ik zelf als gecertificeerd Facilitator de classes; Access Bars, Access Facelift, Access Bodyprocessen.

Ik volgde trainingen over entiteiten en energie-en. Kan de 'spoken' uit je hoofd, uit je lichaam, en uit gebouwen (je huis of kantoor) halen.Vanaf mei 2022 ben ik teacher/facilitator Soul Body Fusion®

Dit brak voor mij het spirituele pad open. 

En zo ben ik momenteel bezig met de opleiding voor Akasha Kronieken Therapeut, incl kleurenconsulten, kaartleggingen.

En ook ben ik gecertificeerd

- Yin Yoga docent en

- Yin Yoga Medicine Practitioner (stijfheid uit het lichaam halen door manuele technieken)


En heb de Zen Shiatsu opleiding 4 jaar gevolgd bij YoiShiatsu in Bitgum.Hoe wordt het nog beter? Klik hier voor contact.

Typisch Marjan

- enthousiast

- zonnig, optimistisch

- stabiel ingesteld van aard

- mensgericht en zorg graag voor harmonie

- ongeorganiseerd....maar; chaos = creatie ;-)

- ik drink graag mijn 1e kopje koffie in bed OF, als ik 's morgens ergens heen moet, onder de douche

- ik ben geen ochtendmens, ik sta het liefst op wanneer ik vanzelf wakker word, en een relaxte start met een wandeling met onze lieve Brando, een rottweiler van 9, 

- kan lief overkomen, echter heb ook een pittige kant; ik bewaar mijn grenzen liefdevol en krachtig

- van regeltjes en protocollen zonder nut krijg ik de kriebels.

- eerlijkheid is een van mijn kernwaarden.

- ik kies voor de simpelste manieren om de dingen te doen die er te doen zijn, dus ook in mijn werk. 


- verder:

--> mijn motto is 'nooit opgeven'

--> mijn sleutelwoord is 'keuze'

-->Iemand noemde mij 'zacht, en toch krachtig'.