LICHTER LEVEN?....Meer rust, vrijheid en vreugde ervaren? 

Wat, als er echt meer mogelijk is? Het start met jouw bewuste keuze. 

Soul Body Fusion® ; meer BEZIELING in je leven!

Kies jij de Practitioner's workshop ?

of 'gewoon' leren en ontvangen voor jezelf?

Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner's workshop word je een hele dag ondergedompeld in het proces van Soul Body Fusion, een hogere energetische trilling, die jou in staat stelt om de verbinding met je ziel en je lichaam te versterken. Na deze workshop ben je in staat om dit voor jezelf te doen en aan anderen 1 op 1 aan te bieden.


Soul Body Fusion® is DE methodiek voor deze tijd voor een optimale balans in ziel, lichaam en geest, en het verhoogt zowel jouw, als het collectieve, bewustzijnsniveau en 'lift' de energetische frequentie. Een belangrijke bijdrage aan het 'ontwaken' wat in deze tijd gaande is. 


De ontdekster van dit proces, Jonette Crowley, omschrijft het als een proces dat het missende stukje is in healingtechnieken. Het gaat zelfs verder dan dat....


Ik ervaar dit proces als een hulpmiddel om de bezieling terug in je leven te brengen. Je kent de uitdrukking 'zielsgelukkig'? ;-) Die blijheid ervaar ik elke keer als ik de Soul Body Fusion ontvang, geef, en bewust 'aan' zet, en het werkt door in mijn hele leven en alles waarmee ik me verbind. Ook mijn praktijk is weer opgebloeid, na even een rustiger periode.


Meer over Soul Body Fusion® vind je op deze website.

Wat ik er heel bijzonder aan vind is dat het net zo goed werkt via online verbinding met elkaar als dat we elkaar in het echt ontmoeten. Dat geeft mogelijkheden.


Zelf heb ik de afgelopen jaren diverse energetische methodieken geleerd en ontvangen en in workshops doorgegeven, en ik kan mezelf dus een ervaren energetisch lichaamswerker noemen vanwege mijn dagelijkse werk daarin. Ik ben oprecht onder de indruk van de kracht en de eenvoud van dit proces. 

Het werkt snel, en is effectief. Wonderlijk.


Het brengt je direct in contact met je Ziel, je innerlijk weten, innerlijke kracht, innerlijk licht. Het brengt je Ziel in je lichaam. Je bewustzijn maakt een sprong vooruit. En dat voel je. Dat merk je. 

En daarom geef ik vanaf 7 mei 2022 de workshops in Wolvega en op aanvraag kan ik bij jou komen. 

In de toekomst zal online deze workshop volgen ook mogelijk zijn.  


Persoonlijke sessies geef ik dagelijks sinds 14 februari 2022, en de ervaringen maken mij als facilitator alleen maar enthousiaster. Ik zie hoe de mensen werkelijk sterker, en ook relaxter worden en meer vertrouwen in het leven en in zichzelf krijgen.

Dagelijks geef ik mezelf deze 'traktatie' en ik kan het jou ook leren. Lichter leven komt op die manier makkelijker binnen handbereik.


CURSUSDAG PRACTITIONER

Tijdens de cursusdag ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). 


Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt. Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.


Het effect van een sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) en vaak buitengewone healing, we kunnen daarin niets toezeggen, maar deze ervaringen zijn er wel. Dat maakt Soul Body Fusion® wellicht de krachtigste en meest veelzijdige energetische techniek van deze tijd.


Samengevat: Na de Practitioner workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat je bewustzijnsfrequentie (trilling) een meetbare sprong omhoog maakt.


Wil je leraar worden, en ook de workshops kunnen geven, dan kun je dat bij Arno van Dijk doen, hij is Masterteacher, zijn website vind je hier.


Wil je alleen Soul Body Fusion® voor jezelf leren toepassen? En ervaren wat het is voor jou om dit in je dagelijks leven te integreren?

Dat kan met de 21-daagse "Reconnect to your Soul", of met een middagtraining, meer info is te vinden op deze link


Neem contact op bij interesse voor de workshop via deze link.